Bezár

Hírarchívum

aquapolis

SZTE Családi Napot tart a Napfényfürdő Aquapolis

SZTE Családi Napot tart a Napfényfürdő Aquapolis

2013. május 27.
2 perc

Érdemes gyorsan ellátogatni az SZTE Ajándékboltba, ahol kedvezményes árú, sőt, akár ingyenes jegyek is beszerezhetőek a június 2-i rendezvényre.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Újabb elemmel gazdagodik a Szegedi Tudományegyetem és a Napfényfürdő Aquapolis Szeged együttműködése. Ennek keretében a Napfényfürdő különleges bérletkonstrukciót dolgozott ki a felsőoktatási intézmény hallgatói számára. Ezúttal az SZTE dolgozói és az SZTE Alma Mater egyetemi öregdiák-közösség tagjai részesülhetnek csodás élményben, ha családjukkal június 2-án (vasárnap) a szegedi fürdőkomplexumot választják. SZTE-dolgozói vagy Alma Mater-kártya felmutatásával kedvezményes napijegy vásárolható az universitas ajándékboltjában (TIK, Ady tér 10.). Az SZTE Családi Napra érvényes kedvezményes napijegyek árai: felnőtt: 1800 forint, ifjúsági (12-23 év): 1500 forint, gyermek (4-12 év) és nyugdíjas: 900 forint. Az első 150 belépő mellé ráadásul ingyenjegyet ajándékoznak, így akár ketten is igénybe vehetik egy kedvezményes tikett áráért a Napfényfürdő Aquapolis szolgáltatásait június 2-án. Ha nem sikerült időben odaérni, és az ingyenjegyek elfogytak, még mindig van lehetőség, hogy különlegesen kedvezményes áron váltsanak belépőt, hiszen összesen 150 ingyenes és 350 kedvezményes árú jegy várja az egyetemi dolgozókat és az Alma Mater-tagokat az SZTE Ajándékboltban.

 

Élménymedence, úszómedence, csúszdapark, sodrófolyosó, gyermekpancsolók, Baba-Mama Világ, négyszintes játszóház várja a látogatókat, így minden korosztály megtalálhatja a neki legjobban tetsző helyszínt és programot. Az SZTE Családi Napon ráadásul több helyen még animátorok is közreműködnek, és színes eszközökkel, jól bevált mozgásos feladatokkal, vetélkedőkkel szórakoztatják a csemetéket. A monumentális létesítmény csúszdaparkjában 11 és 13 óra között olyan próbákat „kell majd kiállni”, amelyekben akár lufiemberekkel, gumifánkokkal, labdákkal és hatalmas úszógumikkal is találkozhatnak a gyerekek, de bevethetik ügyességüket a víz sodrásában is.

 

Némi relaxáló fürdőzés után délután 15 és 17 óra között újra elindulhat a gyerekcsapat a SZUE Élménymedence és a SZUE zöld terület felé. A vizes feladatoknál előkerülhetnek például a színes gumimatracok és a vízilufik, de az is kiderülhet, melyik lurkó csúszik le leggyorsabban a családi csúszdán. A szárazföldi „bevetésnél” akár csapatversenyeken vagy párokban is próbára tehetik ügyességüket a kicsik, a lényeg pedig a mozgás a zöld füves területen, a közösségben töltött idő és a felhőtlen kikapcsolódás. A felnőttek sem fognak unatkozni, kétfős turul- vagy kétfős strandröplabda-csapatokban mérhetik össze erejüket. A versenyekre már előzetesen, a jegy vásárlásakor lehet jelentkezni az SZTE Ajándékboltban.

 

SZTEinfo


napfenyfurdo_plakat_vegso

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek