Bezár

Hírarchívum

Sporttáborok az SZTE rendezésében gyermekeknek

Sporttáborok az SZTE rendezésében gyermekeknek

2013. május 29.
2 perc

Gyerekeknek szóló sporttáborokkal jelentkezik az SZTE Sportközpont a nyári időszakban. A programokra 7 és 14 év közötti korcsoportok jelentkezését várják a szervezők.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Hattyas sori sportközpont területén napközis tábor indul, heti lebontásban június 17-21., 24-28., továbbá július 1. és 5. között. Az elsősorban sportos tevékenységekre építő foglalkozásokon 7-től 10 évig, illetve 11-től 14 évig terjedő korcsoportokra osztják a résztvevőket. A gyermekek kipróbálhatják magukat többek között fociban, kézilabdában, kosárlabdában, röplabdában, pingpongban, lengőtekében, falmászásban, turulozásban vagy éppen bocciában is. A tervezett program minden nap fél 8-kor kezdődik, 16 óra körül zárul, és déltől étkezdei ebédet is magában foglal.

 

Az újszegedi Erzsébet-ligeti SZTE teniszpályán a Roger Federer és Rafael Nadal nevével fémjelzett sportra koncentrálnak a szervezők: június 17-től 21-ig, illetve 24-től 28-ig tenisztábort tartanak 10-14 év közötti tanulók számára. Az oktatás hétköznapokon reggel 8-tól délután 16 óráig tart, melynek során a jelentkezők elsajátíthatják a sportág alapjait, és megszerezhetik a játékhoz szükséges készségeket. A szervezők ütőt és labdát is biztosítanak a foglalkozásokhoz. A déli ebédet a Fő fasoron található Blues Kert étterem szolgáltatja.

 

A napközis táborban való részvétel heti díja 10 ezer, a tenisztáboré 13 ezer 500 forint, ezen összegek minden szükséges költséget magukban foglalnak. Jelentkezni az SZTE Sportközpont kondicionálóterem portaszolgálatánál (Hattyas sor 10.; +36/62-544-821) lehet. A jelentkezéshez nyilatkozatot szükséges csatolni arról, hogy a szülők gyermekük táborban való részvételéhez hozzájárulnak.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek