Bezár

Hírarchívum

Sportos napot tart az egyetemi sajtó

Sportos napot tart az egyetemi sajtó

2013. május 13.
2 perc

Az idei tanév hármas jubileuma alkalmából szervezett programsorozat május 15-én az SZTE Hattyas sori sportközpontjában folytatódik.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az SZTE Média Centrum jóvoltából idén már több rendezvényen, ünnepségen is részt lehetett venni abból az alkalomból, hogy 90 éve jelent meg Szegeden az első egyetemi lap, 60 éves a Szegedi Egyetem újság, és 20 éve indult meg a Tisza-parti felsőoktatási intézményben a kommunikáció szakos képzés. A tavaszi szemeszter záró eseményét május 15-én (szerdán) tartják, melynek során három híres sportolóval lesz lehetőségünk beszélgetni.

 

A program 14.30-kor kezdődik az SZTE Sportközpontban (Hattyas sor 10), ahol is Petrovics Kálmán korábbi világbajnoki bronzérmes kajakos, a Szegedi Vízisport Egyesület elnöke, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség alelnöke, Mocsai Lajos, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, az MKB Veszprém edzője, a Testnevelési Egyetem rektori tanácsadója és Molnár Tamás háromszoros olimpiai bajnok vízilabdás, az A-Híd Szeged játékosa tiszteli meg jelenlétével a nagyérdeműt, Balogh Tamás közreműködésével nyílt interjú készítésére is lesz lehetőség. 17 órai kezdettel egykori újságírók, szerkesztők vívnak kispályás focimeccset az egykori vagy mai egyetemi oktatókból, egyetemi sajtóhoz kötődő tanárokból álló csapat ellen. Közben természetesen a hölgyek számára is lesz program, ugyanebben az időpontban egy kis közös zumbázásra nyílik lehetőség. 18 órakor vacsora zárja az estet.

 

A rendezvényen mindenkit szeretettel látnak a szervezők. A kommunikációt tanuló vagy ez iránt érdeklődő egyetemistákat föltétlenül várják erre a szakmai és baráti találkozóra, amit a különböző újságíró nemzedékek ismerkedési/kapcsolatépítési lehetőségének/fórumának is szánnak.

 

Horváth István

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek