Bezár

Hírarchívum

Pontos és részletes intelligenciamérés a Mensával

Pontos és részletes intelligenciamérés a Mensával

2013. május 14.
1 perc

Május 25-én egy mindenkit szeretettel vár a Mensa egyesület, aki szívesen megmérné a saját szürkeállományának nagyságát. A kitöltött IQ-teszt után nemzetközileg elfogadott oklevél jár, sőt a legjobbak akár tagságot is nyerhetnek.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az 1946-ban alapított Mensa egyesület fő célkitűzése, hogy összefogja a magas intelligenciájú embereket. A Mensa nem kötelezi el magát egyetlen ideológia, filozófia, politika vagy vallás mellett sem, és semmilyen közös véleményt nem erőltet a tagjaira. Egyedüli értéknek a tudást tartja, amelyet igyekszik minden eszközzel támogatni.

 

A nemzetközi csoport jelenleg 100 ezer taggal bír, amelynek bővítésére ezúttal Szegeden kínálkozik lehetőség. Az egyesület magyarországi szervezete május 25-én, 16.30-as kezdettel IQ-teszt írásra ad lehetőséget a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán (Feketesas u. 28.). A kérdőív felfogható a felvételért folyó kihívásként, de remek szórakozási lehetőségként is, amelynek során a résztvevők pontos képet kaphatnak saját tudásukról. Ha pedig jól sikerül a teszt, akkor az illetőt örömmel várják a Mensa HungarIQa (és az újraéledő szegedi csoport) tagjai közé. A tesztírás alsó korhatára 17 év, díja 2000 Ft.

 

További információk: www.mensa.hu

Jelentkezés

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek