Bezár

Hírarchívum

Doktorait avatta az SZTE ÁJTK

Doktorait avatta az SZTE ÁJTK

2013. július 14.
1 perc

Két ünnepi tanácsülésen összesen 160 végzett jogász vehette diplomáját július 13-án a Szegedi Nemzeti Színház falai között.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A 12 óra 30 perctől kezdődött eseményen a kar egykori dékánjáról, az egyetem korábbi rektoráról, Menyhárt Gáspárról elnevezett díjban részesült kiemelkedő oktatói és tudományos tevékenységért Szabó Imre, az SZTE Állam- és Jogtudományi Kar idén 11 év után leköszönő dékánja, a Polgári Jogi és Polgári Eljárásjogi Tanszék vezetője. A kar hírnevének öregbítése és a hallgatók minőségi képzése jogi gyakorlati ismereteinek fejlesztése érdekében kifejtett, magas szintű szakmai, áldozatos tevékenysége elismeréséül Pro Facultate Emlékplakettet vehetett át Harangozó Attila, a Szegedi Ítélőtábla elnöke. Évfolyamelsőként oklevelet kapott Mikes Lili.

 

AJTK_diplomaoszto
Doktorait avatta az SZTE ÁJTK - GALÉRIA


Hajdú József dékán beszédében fontosnak tartotta kiemelni, bár a fiatalok sokszor úgy gondolják, a pénz és boldogság két egymástól el nem választható fogalom, valójában külön-külön is megtalálhatók. Azt javasolta a friss diplomásoknak, találják meg helyüket az élet azon területén, ahol a legjobban érzik magukat, az anyagi javak felhalmozása ráér ezt követően is.

 

Szuda Sándor

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek