Bezár

Hírarchívum

elmenyfurdo_nyilt_nap_kiemelt

Őrült pancsolás az SZTE fürdős nyílt napján

Őrült pancsolás az SZTE fürdős nyílt napján

2013. február 22.
2 perc

Csordultig telt egyetemistákkal február 20-án az Egyetemi Nyílt Napon a Napfényfürdő Aquapolis. SZTE-s diákigazolvánnyal és dolgozói kártyával ingyen próbálhattuk ki a komplexum szolgáltatásait.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Dübörgött a zene, hosszú sor kígyózott az óriáscsúszda előtt, megteltek a medencék, egy törölközőt sem lehetett leejteni a szaunákban a Napfényfürdő Aquapolis február 20-i Egyetemi Nyílt Napján. A Tisza-parti universitas polgárai közül rengetegen éltek a lehetőséggel, és ingyen próbálták ki a fürdő szolgáltatásait.

Legnépszerűbbek a csúszdák voltak az egyetemi napon, de sokan relaxáltak a wellness- és gyógymedencékben is. A galérián sörös szauna-szeánszot is szerveztek: a B vitaminban dúskáló malátalét így a bőrükön keresztül is szervezetükbe juttathatták, gőzét az orrukon át is belélegezhették a hallgatók.

Fellépett az SZTE EHÖK SE cheerleadercsapata is a délutáni programban. Az emeleti büfésoron Speed Stacks időmérő edzést is rendeztek: a jelentkezőknek színes poharakból kellett piramisokat építeni és lebontani minél rövidebb idő alatt.

A Napfényfürdőben videót is forgattak: egy Harlem Shake változatot táncolták el a fiatalok. A Gangnam Style után ez az új őrület. A lényege: először csak egy személy kezd el táncolni, akiről senki sem vesz tudomást, majd egy vezényszóra mindenki vad riszálásba kezd.


furdo_galeria
Az egyetemi nyílt napon készült képek itt megtekinthetők


A Harlem Shake szegedi változatát megnézheti itt:

http://www.youtube.com/watch?v=c2hky_jMQ-Y


Bővebb információ a fürdőről:

http://www.napfenyfurdoaquapolis.com/hu/fooldal/

Szöveg és fotó: Bobkó Anna

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek