Bezár

Hírarchívum

Adója 1 százalékával segítheti az SZTE-s tehetségeket

Adója 1 százalékával segítheti az SZTE-s tehetségeket

2013. február 11.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem tehetséges hallgatói támogatása céljából hívta életre a Szegedi Tehetséggondozó Tanácsot, mely számos módon törekszik a tehetséges hallgatók támogatására – az alapítvány munkáját bárki segítheti adója 1 százalékának felajánlásával.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A tehetségek támogatása érdekében többek között a Szegedi Tudományegyetem, Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata és hazai vállalkozások által nyújtott anyagi támogatásból több „SZTE Talent” ösztöndíjat hozott létre az alapítvány, melyekre az egyetem összes karának legtehetségesebb hallgatói pályázhatnak.

 

Annak érdekében, hogy továbbra is támogatni tudja a szervezet a tehetséges fiatalokat, kérik, hogy aki teheti, adója 1 százalékát az egyetemi tehetséggondozás céljait támogató Pro Talentis Universitatis Alapítvány számára ajánlja fel. Az 1% felajánlásához szükséges nyomtatvány és további tájékoztató információ az SZTE Tehetségpont honlapján elérhető:

http://www.sztehetseg.hu/hu/pro_talentis_alapitvany/2013_egy

 

Ezen túl az alapítvány minden további pénzbeli támogatást örömmel vesz (számlaszám: 11600006-00000000-41821394). Az alapítvány a befolyt támogatások teljes összegét hallgatói ösztöndíjakra fordítja. Amennyiben a felajánló hozzájárul, hogy felajánlásáról, pénzbeli támogatásáról az SZTE Tehetségpont támogatóként az ösztöndíjak kiosztásánál feltüntesse, ezt a szándékát az SZTE Tehetségpont koordinátorának, Szarvas Katának jelezheti (szarvas.kata@rekt.szte.hu).

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek