Bezár

Hírarchívum

Újra Integrációs Klub az SZTE Állam- és Jogtudományi Karán

Újra Integrációs Klub az SZTE Állam- és Jogtudományi Karán

2012. október 15.
1 perc

Újra érdekes témákkal ismerkedhetnek meg az érdeklődők az SZTE ÁJTK III. emeleti Kari társalgójában tartott Integrációs Klub rendezvényein, legközelebb október 18-án, 17 órai kezdettel.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Europe Direct hálózat szegedi irodája 2007 óta található meg a Szegedi Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Karán. 2007 óta igyekeznek az érdeklődők és a segítségre szorulók igényeit a legteljesebb, és legszélesebb körben kiszolgálni. Fő funkciója az Európai Bizottság és az uniós polgárok közti kommunikáció fenntartása, a polgárok észrevételeinek és visszajelzéseinek továbbítása a Bizottság felé. A szegedi iroda specifikuma abban áll, hogy az egyetlen iroda a 16 magyarországi iroda között, amelynek befogadó helye felsőoktatási intézmény. Ebből kiindulva kiemelt helyen szerepelnek a célközönségen belül a hallgatók, és azok támogatása, összekapcsolása az Európai Unió intézményeivel.

Többek közt ezt a célt szolgálja az Integrációs Klub október 18-i előadása. Az Európai Bíróság egy szinkrontolmács szemével címmel Kiss Attila az SZTE BTK Angol-Amerikai Intézet, Angol Tanszékének vezetője, egyetemi docens osztja meg tapasztalatait a hallgatósággal. Az Integrációs Klub kötetlen beszélgetései szakmai fórumok is.

 

További információ: www.u-szeged.hu/etk/ed/

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek