Bezár

Hírarchívum

Új Tudományegyetem a Telinen és az SZTE-honlapon

Új Tudományegyetem a Telinen és az SZTE-honlapon

2012. november 01.
1 perc

Az SZTEtv Tudományegyetem című magazinját a Telin TV tűzi műsorára, majd nove,ber 5-től az SZTE www.u-szeged.hu honlapján is megtekinthető.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Lassan véget ér a 17. Őszi Kulturális Fesztivál Az SZTEtv Tudományegyetem című magazinja az elmúlt egy hónap színes kínálatából válogatott. A műsor készítői igyekeztek úgy tallózni a programok között, hogy magazin tükrözze a fesztivál változatosságát. Így ott voltak Fülei Balázs zongoraestjén, a Füvészkertben az iskolások szavalóversenyén, a színházi nyílt napon, a hat perces randin, Tandi Flóra & Miklósa Erika dalestjén,egy tűzzománc kiállításon a TIK-ben és az egyetemisták napján, a Munkácsy kiállításon.


A Tudományegyetem november 1-jén este fél nyolctól látható a Telin TV-ben. A magazin az SZTE Médiacentrum megbízásából a BTK TV Stúdiójában készült, szerkesztő: Németh Marietta kommunikációs szakos hallgató.


A Tudományegyetem november 5-től az egyetemi honlapon is elérhető és megtekinthető – ízelítőként a „hat perces randiról” készült összeállítást is láthatják itt:



 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek