Bezár

Hírarchívum

Nagyköveti látogatás a projektértekezleten

Nagyköveti látogatás a projektértekezleten

2012. január 09.
1 perc

Fenntartható mezőgazdaság és turizmus, tapasztalatszerzés, együttműködés a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara és a balkáni intézmények között. Ez a gyorsmérlege az SZTE Mezőgazdasági Kar által koordinált SATIS elnevezésű, 2 éven át tartó TEMPUS projektnek. 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
nagykövet
Bencze József, Magyarország macedóniai nagykövete (középen); Sasa Mitrev, a Goce Delcev University rektora (jobbra); Ilija Karov, a GDU Mezõgazdasági Kar dékánja (balra) tárgyal

- Tananyagok készülnek, valamint a szakalapításhoz szükséges tanterveket dolgoztunk ki. Emellett a projekt társfinanszírozásában megkezdődött a kedvezményezett intézményekben az oktatási és kutatási eszközök beszerzése – vont mérleget közelmúltbeli macedóniai projekt értekezletet követően Horváth József, az SZTE Mezõgazdasági Kara tudományos dékánhelyettese. A projektvezető a Stipben, a Goce Delcev University-n tartott megbeszélésről elmondta: az értekezleten jelen volt Bencze József nagykövet is. Az SZTE MGK által vezetett konzorcium Macedónia, Albánia és Koszovó hat egyetemét és hat nem egyetemi partnerét, mint kedvezményezetteket, valamint további hét EU ország kilenc partnerét foglalja magába.

 

További információ itt olvasható

dekan
Bodnár Károly, az SZTE MGK dékánja Pintér Attila nagykövetségi tanácsossal tárgyal
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek