Bezár

Hírarchívum

Részletfizetési kedvezmény az SZTE önköltségeseinek - sajtótájékoztató

Részletfizetési kedvezmény az SZTE önköltségeseinek - sajtótájékoztató

2012. február 20.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem önköltségi díjas képzésein lehetővé teszi a részletfizetést – döntött hétfői ülésén a Tisza-parti universitas dékáni kollégiuma. Az SZTE felvételi tapasztalatairól a rektor és az oktatási rektor-helyettes 2012. február 21-én (kedden) sajtótájékoztatót tart.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem (SZTE), illetve az intézmény 12 kara belső ösztöndíj-lehetőségeket kínál hallgatóinak, illetve lehetővé teszi az önköltségi díj szemeszterenkénti 3 részletben történő megfizetését, de egyéb módon is segíti a hallgató-jelölteket a továbbtanulásban, a minél jobb eredmények elérésében.


A megváltozott felsőoktatási törvény és keretszámok hatásának korrigálásra a szegedi egyetemen kidolgozott kezdeményezéseket, az SZTE által a hallgató-jelölteknek kínált lehetőségeket sajtótájékoztatón összegzi Szabó Gábor rektor és Homoki-Nagy Mária oktatási rektorhelyettes.

A felvételi időszak szegedi egyetemi tapasztalatait összegző sajtótájékoztató időpontja és helye: 2012. február 21. (kedd) 11 óra, az SZTE központi épülete (Szeged, Dugonics tér 13.) 229. terem.  

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek