Bezár

Hírarchívum

3 T TEHETSÉGGONDOZÓ TÁBOR A GTK HALLGATÓINAK

3 T TEHETSÉGGONDOZÓ TÁBOR A GTK HALLGATÓINAK

2012. augusztus 16.
1 perc

Ingyenes tehetséggondozó tábort szervez a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara 2012. augusztus 21-25. között a kiemelkedő képességű hallgatói számára.

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A „Tehetség, Tudomány, Team” jegyében workshopokat szervez az SZTE GTK négy szakmai témáról. Előtérbe kerül a marketing és menedzsment, a pénzügy és a nemzetközi gazdaság, valamint a fenntarthatóság és jólét témaköre.

A délutáni kötetlen beszélgetéseken nem gazdasági végzettségű – így például a jog, a művészet, az oktatás és az egyház területén dolgozó – szakemberek beszélnek arról, hogy munkájukhoz kötődően miként találkoznak gazdasági kérdésekkel, és azokat hogyan oldják meg.

Esténként a csapatépítés kerül előtérbe: bowling, acitivity vagy épp szalonnasütés hozza majd össze a 3T Tábor résztvevőit egy hosszú nap végén.

„Rendkívül színes programsorozattal várjuk a hallgatóinkat: nem csupán gazdasági ismereteiket bővíthetik a workshopokon és kerekasztal-beszélgetéseken, hanem az elmélet alkalmazáshoz kötődő, konkrét feladatok megoldásával is szembesülnek majd, ezzel is elősegítve egy dinamikus, gyakorlatias csapat kialakulását. A 3T Táborban szeretnénk olyan tudást átadni közgazdász hallgatóinknak, mely későbbi tanulmányaikban és munkájukban előnyt jelenthet számukra.” –mondta Udvari Beáta, egyetemi tanársegéd, a 3T Tábor főszervezője.

További információ: Udvari Beáta, SZTE Gazdaságtudományi Kar, telefonszám: + 36 20 241 6046; e-mail: udvari.beata@eco.u-szeged.hu A „Tehetség, Tudomány, Team” tábor honlapja: http://www.eco.u-szeged.hu/3t-tabor/3t-tabor

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek