SZTE Info

lanyok

Elégedettség mérés az SZTE TIK-ben

A Tanulmányi és Információs Központ hamarosan 7 éves lesz. Elérkezettnek látjuk az időt, hogy ismét számot vessünk szolgáltatásaink színvonalával, Látogatóink visszajelzéseivel kapcsolatban, ezért arra kérjük Önt, töltse ki kérdőívünket!

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
A kérdőív kitöltése kb. 10 percet vesz igénybe. Ha a kérdőív minden kérdésre válaszol, esélye nyílik arra, hogy Öné legyen értékes ajándékaink egyike! A kisorsolandó nyeremények között szerepel többek között SZTE-TIK-es hátizsák, fából készült SZTE-TIK-es pendrive. A nyereményjátékban való részvétel további feltétele egy e-mail-es és telefonos elérhetőség megadása, mert enélkül nem tudjuk értesíteni a nyerteseket. Elérhetőségét a kérdőív végén tudja megadni.

A sorsolás időpontja: 2011. október 28. 12:00

Kérem, tiszteljen meg minket azzal, hogy megosztja velünk véleményét az Intézmény működéséről, szolgáltatásairól, hogy azokat az eddig megszokott magas színvonalon tarthassuk és tovább fejleszthessük!

Eredményes kitöltést kívánva üdvözli: az SZTE TIK Igazgatósága

A kérdőív indítása

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

esza_felso

SZTEmagazin

2021. április 19.

Nyito_NE_Janaky

A Nature Energy című rangos tudományos folyóiratban publikált az SZTE hat kutatója. A csoportot vezető Janáky Csaba, az SZTE Kémiai Intézete Fizikai Kémiai és Anyagtudományi Tanszékének egyetemi docense 2021-ben elnyerte a Magyar Érdemrend lovagkeresztje polgári tagozata kitüntetést. A kutatót a kétféle elismerés előzményéről és hatásáról kérdeztük.

SZTEtelevízió

2019. augusztus 07.

kiemelt_Berenyi_Antal

Berényi Antal, az SZTE Általános Orvostudományi Kar Élettani Intézet adjunktusa és kutatócsoportja azonosította azt az agyterületet, amely azoknak a ritmusoknak a keletkezéséért felelős, amelyek alvás közben a rövidtávú memóriából áttöltik az emléknyomokat a hosszú távú memóriába. A felfedezés segít annak a megértésében, miként tudunk emlékezni. Azt is felderítették, hogy a különböző epilepszia-típusok hogyan alakulnak ki az agyban. A kutatócsoport munkájáról dokumentumfilmben mesél az SZTE agykutatója.