SZTE Info

Ingyenes bérletek a Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák hazai mérkőzéseire

A Szegedi Tudományegyetem dolgozói ingyenes bérletek biztosításával vehetnek részt a Dél- Konstrukt SZTE-Szedeák férfi kosárlabda csapat szegedi mérkőzésein.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

szedeakA bérleteket a mérkőzéseket megelőzően a főállású közalkalmazotti jogviszony igazolását követően az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ Információs Pultjánál lehet átvenni 2010. október 14-től ügyfélfogadási időben. A bérletek, melyeket a mérkőzést követő három munkanapon belül kell visszaszolgáltatni, az igények beérkezési sorrendjében kerülnek kiosztásra.

A mérkőzések időpontjai elérhetőek a Dél- Konstrukt SZTE-Szedeák hivatalos honlapjáról.


Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

esza_felso

SZTEmagazin

2020. január 27.

Kiemelt_Zolnay_Kriszta

Szeged és London között ingázik: a Richter igazgatósági tagja, multinacionális gyógyszercégeket képviselt a nemzetközi porondon, most a pénz és az egészségügy metszéspontján végez szakértői munkát a Tisza-parti város Kígyó Patikája tulajdonosaként is ismert dr. Zolnay Kriszta. Az SZTE Gyógyszerésztudományi Karán végzett szakemberrel életútjáról beszélgetve megtudtuk, időnként miért kérdezi önmagától: „Ez tényleg velem történt meg?”

SZTEtelevízió

2019. augusztus 07.

kiemelt_Berenyi_Antal

Berényi Antal, az SZTE Általános Orvostudományi Kar Élettani Intézet adjunktusa és kutatócsoportja azonosította azt az agyterületet, amely azoknak a ritmusoknak a keletkezéséért felelős, amelyek alvás közben a rövidtávú memóriából áttöltik az emléknyomokat a hosszú távú memóriába. A felfedezés segít annak a megértésében, miként tudunk emlékezni. Azt is felderítették, hogy a különböző epilepszia-típusok hogyan alakulnak ki az agyban. A kutatócsoport munkájáról dokumentumfilmben mesél az SZTE agykutatója.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *