SZTE Info

Ingyenes bérletek a Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák hazai mérkőzéseire

A Szegedi Tudományegyetem dolgozói ingyenes bérletek biztosításával vehetnek részt a Dél- Konstrukt SZTE-Szedeák férfi kosárlabda csapat szegedi mérkőzésein.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

szedeakA bérleteket a mérkőzéseket megelőzően a főállású közalkalmazotti jogviszony igazolását követően az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ Információs Pultjánál lehet átvenni 2010. október 14-től ügyfélfogadási időben. A bérletek, melyeket a mérkőzést követő három munkanapon belül kell visszaszolgáltatni, az igények beérkezési sorrendjében kerülnek kiosztásra.

A mérkőzések időpontjai elérhetőek a Dél- Konstrukt SZTE-Szedeák hivatalos honlapjáról.


Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

esza_felso

SZTEmagazin

2020. május 05.

tandi-flora-feat-varga-judit-szomoru-vasarnap

Néhány nappal ezelőtt debütált, s mára több százezer megtekintésnél tart Tandi Flora Szomorú vasárnap-feldolgozása, melyben Varga Judit igazságügyi miniszter kíséri az SZTE-n végzett énekesnőt hegedűn. A különleges produkció kapcsán beszélgettünk Tandi Florával.

SZTEtelevízió

2019. augusztus 07.

kiemelt_Berenyi_Antal

Berényi Antal, az SZTE Általános Orvostudományi Kar Élettani Intézet adjunktusa és kutatócsoportja azonosította azt az agyterületet, amely azoknak a ritmusoknak a keletkezéséért felelős, amelyek alvás közben a rövidtávú memóriából áttöltik az emléknyomokat a hosszú távú memóriába. A felfedezés segít annak a megértésében, miként tudunk emlékezni. Azt is felderítették, hogy a különböző epilepszia-típusok hogyan alakulnak ki az agyban. A kutatócsoport munkájáról dokumentumfilmben mesél az SZTE agykutatója.