Bezár

Hírarchívum

Pályázaton keresik az év szakdolgozatát

Pályázaton keresik az év szakdolgozatát

2009. július 15.
1 perc

Nem érdemes a fiók mélyére süllyeszteni a jól sikerült szakdolgozatokat, mert publikációs lehetőséghez, vagy akár pénznyereményhez is juthatnak a műszaki és a gazdasági egyetemeken, főiskolákon végzők a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) pályázatán keresztül.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
Az MLBKT azokat az ígéretes fiatalokat keresi, akik idén diplomáztak logisztikai vagy olyan az ellátási lánc menedzsmenthez kapcsolódó témában, mint a beszerzés, a termelés, az elosztás, az újrahasznosítás, az informatika, a kontrolling vagy a minőségbiztosítás.
 
A szakdolgozatok versenyét 1998 óta hirdeti meg rendszeresen a szakmai szövetség. A pályamunkák között évről-évre akad olyan, amely nem csak a bírálóbizottság, hanem a szponzorok érdeklődését is elnyeri. A tavalyi diplomamunka pályázat első helyezettje, Lénárt Balázs például összetett logisztikai rendszerek tervezését segítő eljárásokat ismertetett. A tanulmány eredményei elősegíthetik a piacon egyedülálló üzleti intelligencia alkalmazások kifejlesztését.
 
A pályázatra két kategóriában (egyetemi és főiskolai) lehet jelentkezni július 31-ig. A díjkiosztó ünnepségre a szakma legjelentősebb kongresszusán november 12-én Balatonalmádiban kerül sor vállalati szakemberek és egyetemi oktatók jelenlétében.
 
Részletes pályázati kiírás elérhető az alábbi linken:
 
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek