Bezár

Hírarchívum

Újabb kosaras vereség

Újabb kosaras vereség

2008. október 21.
1 perc
Az SZTE-Szedeák férfikosarasai három vereség után végre megszerezték első győzelmüket az NB I/B Keleti csoportjában, így bizakodva utaztak Tiszaújvárosba az 5. fordulóban. Annál is inkább reménykedhetett Nyilas István együttese, mert a hazaiak is egy győzelemmel és három vereséggel várták az október 17-i összecsapást.
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
 
Nos, sajnos a Tiszaújváros gyűjtötte be második sikerét, miután magabiztos, harmincpontos különbséggel verte az utolsó negyedre teljesen kipukkadó egyetemistákat.
Öt fordulót követően egy győzelem és négy vereség a mérleg, tehát a folytatásban nagyot kell javulni, hogy a tizenkét csapatos Keleti csoport első négy helyének valamelyikére odaérhessen az SZTE-Szedeák. A gárda október 26-án Baján vendégeskedik, november 8-án (szombaton) 18 órától pedig az Újbuda TC-t fogadja az újszegedi sportcsarnokban.
 
A férfi kosárlabda NB I/B 5. körében:
Tiszaújvárosi Phoenix KK – SZTE-Szedeák 90-60 (27-17, 18-17, 21-20, 24-6). SZTE-Szedeák: Rezák 5/3, Simándi 6/6, Nagy A. 5/3, Trényi 4, Kovács A. 23/3. Csere: Kukla 8, Magyar 5/3, Fülöp 4, Széll, Varga D., Szabad. Edző: Nyilas István. 
SZEGY
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek