Bezár

Hírarchívum

Lab24_Hungary_Banner

Mutasd be innovatív ötletedet! Jelentkezz a Falling Walls Lab pitch versenyre!

Mutasd be innovatív ötletedet! Jelentkezz a Falling Walls Lab pitch versenyre!

2024. szeptember 06.
2 perc

A Falling Walls Lab nemzetközi tudományos pitch verseny hazai fordulójára szeptember 18-ig várják a hallgatók és fiatal kutatók innovatív ötleteit, projektjeit.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Kutatók Éjszakája programsorozat keretében tér vissza szeptember 27-én Magyarországra a Falling Walls Lab Hungary. A tudományos pitch verseny keretében hallgatók, fiatal kutatók és pályakezdő szakemberek mutathatják be három percben innovatív ötletüket, egy olyan innovációt vagy áttörést, amely pozitív hatást gyakorol a tudományra és a társadalomra.

A Falling Walls Lab egy világszínvonalú pitch-verseny és szakmai fórum, amely a hallgatók és pályakezdő szakemberek sokszínű és interdiszciplináris csoportját hozza össze, teret biztosítva az áttörést jelentő ötleteknek mind globális, mind helyi szinten. A jelentkezők értékes szakmai támogatást kapnak a program során, amely segíti őket innovációik előmozdításában, a kommunikációs készségek erősítésében, elősegítik az együttműködést, valamint teret biztosítanak a szakmai és tudományos diskurzusnak.

A rendezvény kivételes lehetőség a feltörekvő tehetségeknek, hogy az úttörő kutatásokat, üzleti modelleket és kezdeményezéseket minden tudományágban bemutathassák. A kiválasztott pályázók a rangos zsűri, társaik és egy szélesebb kör előtt élőben prezentálhatják megoldásaikat és válaszaikat a sürgető globális kihívásokra. Az idei nemzeti fordulót a Tech in the City, Startup Grind Budapest, a Regionális Információs és Fejlesztő Tudásközpont, a magyarországi Német Nagykövetség, valamint a HÖOK támogatja.

A Falling Walls Lab Budapest győztese részt vehet a 2024. november 7-én Berlinben megrendezendő globális döntőn, valamint a rangos Falling Walls Tudományos Csúcstalálkozón. Ez a konferencia páratlan kapcsolatépítési lehetőséget kínál a tudomány, az üzleti élet és a politika befolyásos szereplőivel. A globális döntőn továbbá lehetőség nyílik arra, hogy a Falling Walls feltörekvő tehetségek kategóriájában a “Breakthrough Winner” címért versenyezzenek, amihez pénzdíj is jár, valamint egy újabb lehetőség, hogy ötletüket a nagyra becsült Falling Walls Breakthrough Day színpadán is bemutassák.

Jelentkezési határidő: 2024. szeptember 18.

Hazai döntő: 2024. szeptember 27.

A versenyről további információ, illetve a jelentkezés az alábbi linken keresztül érhető el: https://lab24.paperform.co

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

    Kapcsolódó hírek