Bezár

Hírarchívum

toman_szabina_b

Tomán Szabina a Mentorhálóban

Tomán Szabina a Mentorhálóban

2024. május 29.
1 perc

Május 31-én, pénteken este újabb érdekes programmal folytatódik a dél-alföldi régió népszerű előadás-sorozata - a Mentorháló vendége az RTL Cápák között című üzleti showműsorának milliárdos befektetője és a TV2 Next Top Model Hungary zsűritagja, Tomán Szabina.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Siker a mosoly mögött címmel tart előadást a Mentorháló programsorozatában május 31-én 18 órától az IH Rendezvényközpontban Tomán Szabina. A topmodell, üzletasszony, befektető, a Tomán életmódprogram megalkotója korábban az RTL üzleti showműsorában, a Cápák közöttben szerepelt, majd a TV2 Next Top Model Hungary zsűritagja lett. Tomán Szabinával Tibenszky Moni Lisa, a Felelős Szülők Iskolája alapító-ügyvezetője beszélget.

Toman_Szabina_sarga1

Miként tud női példakép lenni, aki rivaldafényben, kamerák előtt éli az életét? Miként tudja megőrizni a magánéletét, megélni a családi, anyai pillanatokat? Miből merít erőt a mindennapi kihívásokban? Milyen képességek, készségek kellenek ahhoz, hogy valaki sikeres nő legyen? Miben méri a sikert? - kiderül a Mentorháló pénteki előadásán, amely könyvvásárral és dedikálással zárul majd.

Jegyek személyesen az IH Rendezvényközpontban és online, a https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/TOMANSZABINA240531 oldalon kaphatók. További infó: https://www.ihrendezvenykozpont.hu/programok/programok/siker-a-mosoly-mogott-interaktiv-beszelgetes-toman-szabinaval.html

Erre az előadásra a Szegedi Tudományegyetem dolgozói és hallgatói SZTE-kártya felmutatásával kedvezményes jegyeket vásárolhatnak a rendezvény helyszínén, az IH Rendezvényközpontban.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek