uj_esemeny_holicolor_2024_szeged

Indítsd a nyarat Szeged legszínesebb buliján a Partfürdőn! Jön a HOLI Color x SZTE Érettségi After!

Ha szeretnél részt venni Szeged legőrültebb nyárindító buliján, akkor ott a helyed 2024. június 28-án, pénteken 18 órától a Partfürdőn! A HOLI Color x SZTE Érettségi Afteren naplementétől késő estig bulizhatsz a kedvenc DJ-iddel.

Akár egy gömb fagyi áráért (500 Ft-ért) is vásárolhatsz jegyet a szegedi nyár legszínesebb nyárnyitó bulijára, amelyet az SZTE szervez. A HOLI Color x SZTE Érettségi Afterre érvényes diákigazolvánnyal előzetesen jegyet vásárlók ajándék HOLI csomagot kapnak!

Milyen a holi feeling?

Az elmúlt évek egyik #legsikeresebb és #leglátványosabb rendezvénysorozata, amely 2015 óta minden évben beindítja a nyarat! A kora esti naplementéből dobjuk be magunkat a legszínesebb, vidám #estébe! A buli, ahol már 18 órakor elkezdődik az első nagy színes por dobás!
A holi fesztivál India legnépszerűbb ünnepsége, ahol a vidámság, a szeretet és a színek kerülnek középpontba. Ekkor kezdődik a jó idő köszöntése - egy fesztivál keretén belül - ahol egyszerre dobják fel a Holi port az égbe és színesbe borulnak az emberek. A világ leglátványosabb és legszínesebb bulijai között emlegetik a Holi fesztiválokat.

Egy kis kedvcsináló a tavalyi buliból:


A fellépők:

JOERJUNIOR (Csávók, Rádió 1, Tesis Buli),

MolnárBé (Rádió 1 Szeged, TÖDE Party),

G3Rix (Tesis Buli, TÖDE Party),

Gabro (Never Say Never, Jégdisco).

Jegyek:

SZTE Érettségi After kedvezményes jegy: 500 forint (limitált számban, egy csomag holi por ajándék), diákigazolvány nélkül 2500 forint (limitált számban), HOLI Color VIP Pass (17+): 4500 forint (+ajándék 2 db holi csomag, egyedi holi szövet karszalag, elkülönített VIP rész italpulttal, soronkívüli bejutás egész este). Jegyek kaphatók itt!

Még több információt találsz folyamatosan a Facebook-eseménynél vagy az Instagramon.

SZTEinfo


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták

Fasi_ArnoldFási Arnold – BTK, szlavisztika (orosz)

Azért jöttem Szegedre, mert hallottam, hogy az itteni szlavisztika, orosz szak elég jó, színvonalas a képzés. Természetesen a település helye is közrejátszott, hiszen nem akartam túl messzire menni az otthonomtól, Pusztaszőlőstől. A kollégium is kedvező helyen van. Szeged sokkal zöldebb, és a levegő is tisztább, mint Budapesten, ami szintén befolyásolt. A választásban még közrejátszott az is, hogy nem érzem magam olyan jól egy nagyvárosban sok emberrel, de Szeged teljesen élhető ebből a szempontból, és a tömegközlekedés is nagyon jó.


Sokacz_ZsofiaSokacz Zsófia - SZTE-BBMK

Kiskoromban nagyon szerettem a zenét, zongorázni kezdtem, majd kilenc évesen eldöntöttem, hogy zongorista leszek. Egy zenei táborban ismerkedtem meg az akkori tanárommal, általa pedig a jelenlegi zongoratanárnőmmel. Nekik köszönhetem, hogy felvettek a Szegedi Tudományegyetem Bartók Béla Művészeti Karra. Szeged mindig is vonzott, hisz gyönyörű város és több barátom is tanul itt. Zenepedagógia és zenepszichológia mellett, tanításgyakorlatunk is van, így általános és középiskolásokat oktathatunk. Az itt töltött éveim alatt szenvedélyemmé vált a tanítás. A jövőben, zeneiskolában szeretnék dolgozni.


További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *

  • július 10.
    Egész napos
    A jelentkezés óta megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen, vagy többletpontokat igazoló dokumentumok pótlására előreláthatóan április második felétől legkésőbb 2024. július 10-ig lesz lehetőség. A pontszámítás kizárólag az E-felvételi rendszerébe megfelelő módon feltöltött dokumentumok alapján történik. Ezért kifejezetten fontos odafigyelni arra, hogy a szükséges dokumentumok megfelelően legyenek feltöltve.