Bezár

Hírarchívum

Cover_sajtocikkhez

Jelentkezz az SZTE Állásbörze felkészítő programjaira!

Jelentkezz az SZTE Állásbörze felkészítő programjaira!

2024. április 03.
2 perc

Április 11-ig lehet jelentkezni az SZTE Állásbörzét megelőző felkészítő programokra. Pályatervezési tanácsadáson, rajzelemzésen, CV-tanácsadáson is részt vehetsz az SZTE Karrier Iroda szervezésében. Az Állásbörzét április 23-án tartják a József Attila Tanulmányi és Információs Központban.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Pályatervezési tanácsadásokon is részt vehetnek az érdeklődők az SZTE Állásbörze előtti felkészítő programokon. Ha úgy érzed, nem vagy a helyeden a jelenlegi szakodon, bizonytalan vagy, hogy milyen kilátásaid lesznek a végzést követően, akkor itt az idő, hogy kezedbe vedd az irányítást! Az SZTE Karrier Iroda szakemberei segítenek az elakadásaidon átlendülni, erőforrásaidat megtalálni, a hozzád illő irányokat kijelölni.

Április 18-tól 23-ig számos hasznos programra jelentkezhetsz, a részletes program ezen a honlapon található. Lesz rajzelemzés is, amely képes feltárni a személyiségdinamikát, megmutathatja azokat a tulajdonságaidat, amelyek erősségként jelenhetnek meg a tevékenységeidben, ugyanakkor rávilágíthat egy-egy nehézséged ok-okozataira is.

SZTE-Karrier-Napok-Plakat-A2

A plakát kattintásra nagyobb méretben nyílik meg.

Egy jó önéletrajz belépő a kiszemelt álláshoz. De milyennek is kell lennie? Mit érdemes beleírni, és mi az, amit inkább hagyj ki belőle? Ezekre is választ kaphatsz a CV-tanácsadáson. Különféle workshopokkal, interjúszimulációkkal, stíluskommunikációs tanácsadással, előadásokkal is várják az érdeklődőket április 18 és 23. között.

Az Állásbörze napján érdekes előadásokkal is készülnek, amelyek a TIK kiállítási terében hallgathatók meg:

  • Stressz: ellenség vagy erőforrás?
  • A pozitív önértékelés alakításának útjai
  • Álláskeresés egyetemistákra szabva. Hatékony felületek és tájékozódási pontok
  • Így készíts profi Linkedin profilt!
  • A jövő vezetői – a sikeres vezető titka!
  • Get in-demand jobs with Coursera, your career partner

Az állásbörzén és a felkészítő programokon a részvétel díjmentes. A jelentkezési lap itt található. A jelentkezési határidő: április 11.

SZTE ÁLLÁSBÖRZE – április 23.

Az SZTE Állásbörzén 2024. április 23-án (kedden) az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban találkozhatsz a régió és az ország legmeghatározóbb cégeivel! A végzősök az állásbörzén való részvétel céljából aznapra rektori szünetet kapnak!

Gyűjts információt a nyitott gyakornoki pozíciókról, állásajánlatokról, a későbbi lehetőségekről! Ismerd meg a munkáltatók elvárásait, térképezd fel, miben érdemes fejlődnöd ahhoz, hogy frissdiplomásként a lehető legnagyobb esélyekkel indulhass majd! Ha komolyak a szándékaid, bemutatkozásként érdemes önéletrajzzal érkezned!

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek