Bezár

Hírarchívum

Gyurko_1

Teher alatt nő a gyerek? - Gyurkó Szilvia előadása Szegeden

Teher alatt nő a gyerek? - Gyurkó Szilvia előadása Szegeden

2023. november 20.
1 perc

Dr. Gyurkó Szilvia, a Mentor(h)áló történetének egyik leginspirálóbb előadója érkezik Szegedre november 21-én, kedden este.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az IH Rendezvényközpontban november 21-én 18 órától megvalósuló programban a gyermekkori kiégésről, a gyermekeinkre rakodó terhekről és ezek hatásairól tart előadást dr. Gyurkó Szilvia gyermekjogi szakember. Az előadását minden szülőnek/nagyszülőnek, pedagógusnak és gyermekekkel foglalkozó szakembernek jó szívvel ajánlják a szervezők.
 
Milyen terhek rakódnak egy mai gyerekre? Mit okozott a koronavírus-járvány ezen a területen? Hol kezdődik a túlterhelés? Mit okoz gyermekkorban? Hány gyereket érint ez a probléma Magyarországon? Mit jelent a gyermekkori kiégés? Hogyan ismerhetőek fel a tünetek, és mit tehetünk annak érdekében, hogy időben észleljük ha baj van? - többek közt ezekre a kérdésekre ad választ a szakember.

Jegyek személyesen az IH Rendezvényközpontban és online, a https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/list/event/GYURKOSZILVIA231121 oldalon kaphatók.

Erre az előadásra a Szegedi Tudományegyetem dolgozói és hallgatói SZTE-kártya felmutatásával kedvezményes jegyeket vásárolhatnak a rendezvény helyszínén.

SZTEinfo
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek