Bezár

Hírarchívum

almamater_mikulas_bk

Idén is ellátogat az SZTE Alma Mater Mikulás a TIK-be

Idén is ellátogat az SZTE Alma Mater Mikulás a TIK-be

2023. november 27.
1 perc

Közeleg az időszak, amikor ideje kifényesítenünk csizmáinkat, papírra vetni kívánságaikat és felkészülni a Mikulás érkezésére. Idén ismét ellátogat az SZTE Alma Mater Mikulás a József Attila Tanulmányi és Információs Központba december 5-én. Immáron 16. alkalommal várja sok szeretettel a volt hallgatókat, volt és jelenlegi dolgozókat csemetéikkel.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A rendezvényen a részvétel a tagoknak és vendégeiknek ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációs link ITT elérhető november 17-től. (A kitöltéshez BE KELL LÉPNI vagy regisztrálni kell az uniszegedalumni.com oldalon!)

Az ünnepségen 16:30-tól a szokásos kézműves foglalkozásokkal, játékokkal várják a gyermekeket, majd 17:00 órától 17:45-ig a Sajtkukac Duó koncertje előzi meg a Mikulás érkezését. 17:45-től a rajzverseny eredményhirdetése következik, majd 18 órától a Mikulás megajándékozza az odalátogató gyerekeket.

16:30-tól 19:00-ig előzetes jelentkezés alapján lehet igénybe venni majd az ingyenes Fotósarok szolgáltatást, ahol fotós készít a gyerekekről egy karácsonyi hangulatú környezetben portrét. A nagy érdeklődésre való tekintettel a stúdiófotózás mellett selfie-box kipróbálására is lesz lehetőség.

A Fotósarok igénybevételére az előzetes regisztráció külön szükséges. Érdemes minél hamarabb, mert a helyek száma limitált és jelentkezési sorrend alapján fogják beosztani a jelentkezőket. A regisztrációs link ITT elérhető november 17-től.

Idén szintén megrendezik a rajzversenyt is, melynek témája: Rajzold le a Mikulást és barátait! Beküldési határidő 2022.12.01. A részletek ITT elérhetők.

Kérdés esetén az almamater@szte.hu címre lehet írni.

SZTE Alma Mater


Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek