SZTE_EFOTT_2023

Keresd a szegedi egyetemet az EFOTT-on!

Sportolási lehetőséggel, ügyességi játékokkal, kihívásokkal és rengeteg ajándékkal várja a fesztiválozókat a Szegedi Tudományegyetem július 16-ig az EFOTT-on.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is részt vesz a szegedi egyetem az EFOTT-on. A fesztiválon kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy az esti szórakozáson túl napközben is tartalmasan és értékteremtő módon töltsék idejüket a fiatalok, melynek fő helyszíne az EFOTT UNIversum. Itt találod a Szegedi Tudományegyetemet is, ahol az intézmény hallgatói és munkatársai sportolási lehetőséggel, ügyességi játékokkal, kihívásokkal, hasznos információkkal és rengeteg ajándékkal várnak. Látogasd meg Te is az SZTE standját, és éld át a szegedi hallgatói életérzést!

SZTEinfo


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták

Roop DhanjalRoop Dhanjal – GYTK, gyógyszerész

Európában kerestem olyan egyetemet, ahol kiemelkedő a gyógyszerészképzés, így találtam rá a Szegedi Tudományegyetemre. Kiderült, hogy néhány ismerősöm is itt tanul vagy tanult, és ők is elismerően beszéltek mind a városról, mind a képzésről. Rendkívül jó oktatóink vannak, a képzés pedig igazán gyakorlatorientált, magas színvonalú. Szegedet is szeretem, főleg télen, akkor igazán gyönyörű a város. Élvezem, hogy minden közel van, mindenhova könnyen és gyorsan eljutok.

Jagri_Adam_kicsiJagri Ádám – ÁOK, általános orvos

Azért választottam az SZTE Orvostudományi karát és azért ajánlom mindenkinek, mert kiváló infrastrukturális keretek között tanulhatunk, emellett szakmailag elismert és hiteles oktatók adják át a tudásukat nekünk nap mint nap. A Hallgatói Önkormányzat által szervezett szabadidős programok, mint például a színház, a mozi, illetve egyéb kulturális események a tanulás melletti kikapcsolódásban segítenek. Számos sportlehetőség is van, amit igénybe vehetünk, mint az esti úszási lehetőség, ami kiváló levezetés lehet a tanulás után.

További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *