Bezár

Hírarchívum

SZTE_Informatikai_Dualis_Kepzesi_Borze

Online duális képzési börzét tart az SZTE TTIK Informatikai Intézete

Online duális képzési börzét tart az SZTE TTIK Informatikai Intézete

2023. február 08.

Az SZTE TTIK Informatikai Intézete 2023. február 10-én tartja Duális Képzési Börzéjét. A rendezvénynek az online Discord platform ad helyet. Az idei rendezvény három hívószava: a lehetőség, a pénz és a jövő. Lehetőség szakmai kapcsolatok kiépítésére, pénz a korai anyagi függetlenség elérésére. „Ez mind a TE jövőd!” – szól a rendezvény szlogenje.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az SZTE Természettudományi és Informatikai Kar Duális Börzét hirdetett az Informatikai Intézet szervezésében.

Az Informatikai Intézet a Discord elnevezésű platformot jelölte ki az esemény helyszínének, így a hallgatók biztonságosan, online tudnak csatlakozni a programhoz. A megoldás már a vírushelyzetben is bizonyított, ahol a lehető kommunikációs platformként szolgált ez a csatorna a cégek és hallgatók közötti kapcsolat kialakításához. A résztvevő cégek és hallgatók külön chat-szobákban és hangcsatornán keresztül tudnak közvetlenül kapcsolatba lépni egymással, az eddigi évekhez hasonlóan. A Discord szerverhez itt lehet csatlakozni.

A nyilvános eseményre olyan diákokat várnak, akik érdeklődnek a munkaerőpiaci lehetőségek iránt, nem ijednek meg a kihívástól, amit az egyetemi tanulmányokkal párhuzamosan a cégeknél eltöltendő munka jelent.

A képzésről bővebben itt tájékozódhatnak. A facebook esemény, pedig itt érhető el.

SZTEinfo

Borítókép: Online duális képzési börzét tart az SZTE TTIK Informatikai Intézete Fotó: SZTE TTIK

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek