Bezár

Hírarchívum

fotopalyazat_1

Korlátok Nélkül címmel fotópályázatot hirdet az SZTE Biológia Intézet

Korlátok Nélkül címmel fotópályázatot hirdet az SZTE Biológia Intézet

2022. március 21.

Van egy jó ötleted, esetleg már le is fotóztad? Pályázz az SZTE BiológiaIntézet kiírására és mutasd meg művészi oldalad! A Korlátok nélkül című Fotópályázaton, minden hallgató és munkatárs nevezésére számítunk, osszd meg velünk, hogyan látod a világot a fényképezőgépeden keresztül!

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Pályázni kizárólag kinyomtatott (min. 20*30 cm) képekkel lehet, bármely témában. A kritériumok alapján: a kép nem sértheti mások személyiségi jogait, nem sértheti más fél szerzői jogát, védjegyét vagy szellemi tulajdonát. A képek ledáskor egy GDPR nyilatkozat aláírásával szükséges nyilatkozni a fenti feltételek teljesüléséről!

 

Egy fő maximum 3 képpel nevezhet. Az alkotások, fotók elkészítéséhez technikai megkötés nincs. A zsűri által kiállításra kiválasztott fotókat digitális formában is le kell adni.

 

A pályázatra beküldött fotók közül az SZTE Biológia Intézet zsűrije választja ki a nyertes képeket. A közönségdíjat a Biológia Intézet aulájában kiállított képekre beérkező szavazatok alapján ítélik oda. A kiállítás 2022. március 28. és 2022. április 13. között látható.

  • 1. helyezett díja: 50 000 Ft

  • 2. helyezett díja: 30 000 Ft

  • 3. helyezett díja: 20 000 Ft

  • Közönségdíjas: a Biológia Intézet ajándékcsomagja

A fotók leadásának határideje: 2022. március 23. A fotókat a Növénybiológiai Tanszék (6726 Szeged) Közép fasor 52 ) 218-as szobájában lehet leadni munkanapokon 8 és 16 óra között.

Részletesebb információkat itt olvashat.

Forrás és fotó: SZTE TTIK – Biológia Intézet

SZTinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek