Bezár

SZTEhírek

284961770_5160295600704166_4561843850571964871_n

Olvass, fotózz, posztolj, hashtagelj! – online játékra hív a Somogyi Könyvtár

Olvass, fotózz, posztolj, hashtagelj! – online játékra hív a Somogyi Könyvtár

2022. június 02.

Olvasásnépszerűsítő online játékot hirdetett a szegedi Somogyi-könyvtár. A feladat, hogy kedvenc könyvünkkel fotózkodjunk Szeged ikonikus helyein és töltsük fel a közösségi média oldalunkra a #Szegedendivatazolvasás hashtaggel.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Játékra hív a Somogyi-könyvtár 2022. június 1-12. között. A kihívás címe: Szegeden divat az olvasás. A hónapok óta tartó sorozatban hétről hétre Szegedhez kötődő, példaértékű személyiségek osztják meg kedvenc olvasmányélményeiket és ajánlanak olvasnivalót a Szegedi Tükör lapjain. Most az online térben nyílik meg mindenki előtt a lehetőség, hogy a közismert olvasókat követve megosszák egy kedves olvasásélményüket.

A játék lényege, hogy a résztvevők Szeged valamely ikonikus pontján fényképet készítsenek magukról olvasás közben, feltöltsék azt közösségi oldalaikra a #Szegedendivatazolvasás hashtag megjelölésével. Természetesen a jutalom sem marad el, a fényképet feltöltők között könyveket sorsolnak ki.

A Szegedi Tudományegyetem polgárai az intézmény nevezetes épületei előtt is megörökíthetik magukat. Például a TIK vagy a rektori épület előtt készíthetnek fotókat és mutathatják meg, mit olvasnak az SZTE-s hallgatók, oktatók, dolgozók.

Hangolódjunk együtt a 2022. június 9 és 12 között megrendezendő Ünnepi Könyvhétre: „Könyvet a kézbe, repüljön a kismadár és záporozzanak a hashtagek!”

További részletek a FB eseménynél.

SZTEinfo – Bartha Karina

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek