kurzusok

Pillants be az SZTE ETSZK kurzusaiba!

Milyen egy óra az SZTE ETSZK-n? Miről tanulnak ott az egyetemisták? - az érdeklődőknek izgalmas, rövid videókkal készült a kar.

Az anatómia - élettan kurzus ápoló, gyógytornász, dentálhigiénikus és védőnő hallgatók számára kötelező az első évben. A tantárgy keretében a hallgatók megismerhetik testünk felépítését, a sejtek, a szövetek és a szervrendszerek működését. Az ETSZK oktatója, Dr. Körtési Tamás az idegrendszer felépítésébe nyújt bepillantást a videóban.



Az ETSZK-n zajló szociális munka képzés egyik fontos építőköve az önismeret. Hogy miért fontos ez a kurzus? Erről beszélt a kar mesteroktatója, Polacsek Lajos.


További videók egy védőnői tantermi gyakorlatról és a mozgás szervrendszeréről az SZTE ETSZK honlapján.


SZTEinfo


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Fulep_GaborFülep Gábor - ÁOK, általános orvos

Több oka van annak, hogy a Szegedi Tudományegyetemre járok orvosi karra. Az egyik legfontosabb, hogy mindig nagyon jókat hallottam az itteni képzésről, a másik az, hogy Budapestre nem szerettem volna menni, mert már volt tapasztalatom a fővárosi életformáról. Szeged egy vidéki nagyváros, ahol kedvesebbek az emberek, összetartóbb a diákság, ez a tapasztalatom. Mindig is a kémia és biológia állt hozzám közel, ezért nem volt kérdéses számomra a továbbtanulás. A gyakorlati lehetőségeket külön kiemelném az SZTE Általános Orvostudományi Karán, mindenkinek csak ajánlani tudom!


Monori CsengeMonori Csenge – BTK – néprajz

Azért jelentkeztem Szegedre, mert az SZTE egy nagyon kiemelkedő és jó hírű egyetem. Az oktatás rendkívül színvonalas. Nagyon szeretek ide járni, mert sok rendezvény szól a hallgatóknak, amelyeken igazán jól ki lehet kapcsolódni a tanulás mellett is. Nálunk különösen jó a közösség is, tanulás szempontjából nagyon segítőkész mindenki.




További hallgatói vélemények >>>