Bezár

Hírarchívum

campus_mundi_nyito

Utolsó Campus Mundi pályázási lehetőség a tavaszi szemeszterre

Utolsó Campus Mundi pályázási lehetőség a tavaszi szemeszterre

2021. szeptember 30.
2 perc

Az ösztöndíjprogram a végéhez közeledik, ezért pályázz most, töltsd a tavaszi féléved egy külföldi egyetemen vagy cégnél, és szerezz életre szóló tudást és élményeket!

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Nemzetközi tapasztalatok és magabiztos nyelvtudás – itt az utolsó lehetőség, hogy a Campus Mundival felfedezd a világot, és behozhatatlan előnyre tegyél szert a munkaerőpiacon!


Campus Mundi részképzés – útlevél életed szemeszteréhez!


Ismerd meg önmagad és egy távoli ország kultúráját, miközben tanulsz és fejlődsz a világ bármely egyetemén! A Campus Mundi részképzés ösztöndíjak mértéke országonként változó, ez havonta 200.000-250.000 Forintot jelenthet. Részletek a pályázati felhívásban.


A program alkalmazkodott a világjárvány óta megváltozott körülményekhez, ezért az ösztöndíj elérhető fizikai, virtuális (digitális kreditszerzés) és részben virtuális, azaz blended mobilitás formában is (részletek a pályázati felhívásban).


Mivel az országok beutazási szabályai is folyamatosan változnak, a pályázat elnyerése után is módosíthatod, hogy milyen formában veszel részt a külföldi egyetemi oktatásban.

 

Campus Mundi szakmai gyakorlat – kösd össze a kellemest a hasznossal!


A tavaszi félévedre tervezed a kötelező szakmai gyakorlatod teljesítését? Szerezz krediteket és nemzetközi tapasztalatot egyszerre! Találd meg a hozzád illő céget, és hozd ki a legtöbbet a Campus Mundi külföldi szakmai gyakorlatból!


Mi a következő lépés?

Mutatjuk a pályázást lépésről lépésre - onnantól, hogy megfogalmaztad magadban, hogy belevágsz!

Sok múlik a jól megírt motivációs levélen is, ehhez összeszedtük a legfontosabb szempontokat.

 

Kérdésed van?


A leggyakoribb kérdéseket és válaszokat itt találod.

Keresd fel az intézményi vagy kari nemzetközi koordinátorod, vagy a Tempus Közalapítvány Campus Mundi csoportját a campusmundi@tpf.hu e-mail címen és a 06 1 237-1310-es telefonszámon.

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol visszanézheted a 2021. szeptember 28-i élő kérdezz-felelek adásunkat is!


INSPIRÁLÓDJ ÖSZTÖNDÍJASOK TÖRTÉNETEIBŐL!


Élménybeszámolók

Campus Mundival az elmúlt években több száz hallgató juthatott el álmai országába. Közülük sokan megosztották élményeiket, amelyekről itt olvashatsz. A hallgatók tapasztalatain alapuló országajánlókat pedig itt találod.


Világegyetemista blog

Ha a legfrissebb élmények érdekelnek, akkor látogass el a Világegyetemista blogra! A bejegyzések szerzői olyan egyetemisták, akik éppen Campus Mundi ösztöndíjas időszakukat töltik valamelyik külföldi országban. Szeptemberben indul a 7. széria!


Közösségi média

Ne maradj le! Kövesd a Campus Mundi Facebook és Instagram oldalát, ahol a legfrissebb pályázási tudnivalók mellett mindennap megosztjuk a legfrissebb Világegyetemista blogbejegyzést is!

A Tempus Közalapítvány YouTube csatornáján pedig volt ösztöndíjasok mesélik el, nekik mit jelentett a Campus Mundi ösztöndíjas időszak.


Forrás: Tempus Közalapítvány honlap

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

    Kapcsolódó hírek