Bezár

Hírarchívum

gtknyit_1

Ösztöndíjjal támogatja hallgatóit az SZTE GTK és partnerei az őszi szemeszterben

Ösztöndíjjal támogatja hallgatóit az SZTE GTK és partnerei az őszi szemeszterben

2021. szeptember 28.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán már 2012 óta működik a tehetséggondozás céljából alapított ösztöndíjrendszer. Mostanra a Kar mellett több mint 33 partner – köztük volt hallgatók is - segíti a leendő közgazdászok tanulmányait. A kezdeményezésnek köszönhetően a sikeres pályázók részben vagy egészben mentesülhetnek a tandíjkötelezettség alól.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A pályázatokat bíráló bizottság döntése alapján, a 2021/22-es tanév őszi szemeszterében 76 kimagasló tanulmányi eredménnyel büszkélkedő hallgató részesült támogatásban. Közülük négyen nemzetközi hallgatók, akik az angol nyelvű Business Administration and Management és a Tourism and Catering alapképzésen folytatják tanulmányaikat. A hagyománnyá vált ösztöndíjátadó ünnepséget 2021. szeptember 24-én, 13:00 órakor tartották, az SZTE GTK Aulájában, ahol 37 hallgató vehette kézhez oklevelét. Az eseményen részt vett Szakál Péter, az SZTE oktatási igazgatója is.


gtk_web1

 

Az SZTE Gazdaságtudományi Kar üdvözli, hogy partnerei hozzájárulnak az egyetem tehetséggondozásához és bízik benne, hogy az együttműködés a jövőben is folytatódhat Szeged és a régió fejlődéséért, mint ahogyan teszi ezt a Szegedi Tudományegyetem, már 100 éve.


gtktom_web

 

Vállalati partnerek, akik ebben a félévben ösztöndíjat alapítottak:

  • Athletic Vision
  • Epam Systems Kft.
  • Ökonómia Közhasznú Alapítvány
  • Plazma Pont
  • Proko Travel

 

SZTEinfo

Fotó: SZTE GTK Facebook

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek