Bezár

Hírarchívum

sportkozp_web-04

Különleges sportnappal és olimpikonokkal ünnepli a centenáriumot az SZTE Sportközpont

Különleges sportnappal és olimpikonokkal ünnepli a centenáriumot az SZTE Sportközpont

2021. szeptember 20.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem rektori épülete lesz a központi helyszíne annak a sportprogramnak, amelyet szeptember 22-re, szerda délutánra szervez az egyetemi sportközpont. A 100 éves fennálláshoz kapcsolódóan futni, evezni, spinningelni is lehet és az érdeklődők személyesen találkozhatnak az SZTE sportcsillagaival.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Sportpályává alakul a Dugonics tér szeptember 22-én, délután. 13 órától indulnak a Szegedi Tudományegyetem fennállásának 100. évéhez kapcsolódó programok, amelyeknek az SZTE Sportközpont és a Sportiroda a főszervezője, társszervezője pedig a Testnevelési és Sporttudományi Intézet.


A jó hangulatról és a színes kínálatról az SZTE Alma Mater, az SZTE+, az SZTE BBMK zenekar, az egyetem 12 karának képviselői, hallgatói, a EUGLOH (European University Alliance for Global Health) segítségével gondoskodnak a szervezők a sportnapon.


A rendezvény védnöke: Prof. Dr. h. c. Mocsai Lajos a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetsége elnöke, a Testnevelési Egyetemért Alapítvány kuratóriumi elnöke.


13:30-kor startol a 100 perces váltófutás a tér körül, miközben a színpadon is zajlanak majd az események, többek között az „SZTE 100” kihívás díjátadója és a partneregyesületek bemutatkozása.


Az érdeklődők találkozhatnak majd az SZTE korábbi és jelenlegi élsportoló hallgatóival, mint Birkás Balázs, Márton Anita, Nagy Péter, Nádas Bence.


nadas_bence_mkksz


Este 18:00-órától a bulihangulaté lesz a főszerep. Ekkor indul a  Tekerd fel a hangerőt!, „Szökőkút táncoltatás”, spinning kerékpározással összekötve.


További részletek az esemény Facebook oldalán.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek