Bezár

Hírarchívum

Pedagogiai-estek-logo-szlogennel-hosszu

Újra itt a Mentor(h)áló Pedagógiai esték sorozata!

Újra itt a Mentor(h)áló Pedagógiai esték sorozata!

2021. március 11.

Online indul újra a Mentor(h)áló Pedagógiai esték előadássorozata. 2021. március 16-án, kedden este kezdődik el a legújabb évad Böjte Csaba ingyenes nyitóelőadásával. Az idei előadássorozat napjaink legaktuálisabb témáit is érinti, így többek között szó lesz az újrakezdésről, családi mintákról, a különböző generációkról, dallamok útján pedig messzire is utazhatunk.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Nagyszerű emberek, sikeres, korábban "kipróbált" előadók térnek vissza hamarosan az IH és a Mentor(h)áló "virtuális színpadára" - így a következő hetekben mindannyian újra találkozhatunk a Mentor(h)áló megszokottan magas minőségű ismeretterjesztő, tudományos vagy épp "szórakoztatóan tanító" előadásaival.


A március 16-án újrainduló sorozat online nyitóelőadásán Böjte Csaba 2018-as szegedi előadását tekinthetik meg az érdeklődők - az indulás örömére 0 forintos jegyárért.


A folytatás is izgalmasnak ígérkezik. Ki ne lenne kíváncsi például Klein Dávid expedíciós hegymászó "Bizonytalanság, válság, újrakezdés" c. előadására, vagy Kozma-Vízkeleti Dániel klinikai szakpszichológus, családterapeuta "Mit hozunk otthonról? Családi mintáink, és amit kezdünk velük" című, nagy érdeklődésre számot tartó programjára?


A Mentor(h)áló színpadára áll Steigervald Krisztián generációkutató is, akitől megtudhatjuk, hogyan érthetik meg egymást a különböző generációk a pandémia idején.


A tavasz egyik nagy visszatérője dr. Tóth Árpád karnagy, zenetanár, aki a "A dal mögött megbúvó nép - emberi történetek népdalaink tükrében" című előadásával ismét bebizonyítja, hogy még online módon is meg lehet szerettetni az éneklést!


Az előadássorozat részletei a Mentor(h)áló honlapján és Facebook oldalán tekinthetők meg.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek