pont_ott_2021weboldal_nyito

SZTE Pont Ott Parti a Dugonics téren

2021. július 22-én elérkezik az a nap, amelyet minden felvételiző nagyon vár már! Este 8 órakor érkeznek a hivatalos felvételi ponthatárok. Ebből az alkalomból az SZTE közös ünneplésre hívja a középiskolás diákokat, Pont Ott Partijára, a Dugonics térre.

Együtt ünnepelhetik a középiskolás diákok a felvételi ponthatárok kihirdetését 2021. július 22-én, csütörtökön a szegedi Dugonics téren rendezett Pont Ott Partin. 18:00 órától DJ GabrielB zenéje várja a felvételizőket. 19:45-kor Prof. Dr. Gellén Klára, az SZTE oktatási rektorhelyettese köszönti a résztvevőket. A ponthatárhúzást este 20:00 órától óriáskivetítőn követhetik figyelemmel a résztvevők. 20:30-tól a fiatalok kedvelt előadója Azahriah koncertezik.


A helyszínen kiállít a Mathias Corvinus Collegium, a Givaudan, és a Hell. Kiváló hangulat és értékes nyeremények is várják a résztvevőket.


További részletek a programmal kapcsolatban az SZTE FB oldalán.

SZTEinfo


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták

Major NoemiMajor Noémi – TTIK, molekuláris bionikai mérnök

Azért jelentkeztem az SZTE-re mert az országban csak két egyetemen érhető el a molekuláris bionikai mérnök szak. Mivel Szeged egyetemi város, így ezért választottam inkább Szegedet. És milyen jól is tettem! A tanároknak nagyon jó hírük van, kedvesek, segítőkészek és fiatalok. A képzés rendkívül gyakorlatias, sokszor van laborgyakorlatunk, ami igazán hasznos lesz majd a jövőben. A sok gyakorlat miatt pedig teljesen más a képzés, érdekes és izgalmas.


Tóth EnikőTóth Enikő – ÁOK – orvos

Szeretem Szegedet, nagyon barátságosak az emberek. A TIK-ben jó tanulni, ugyanis a hatalmas babzsákok, a klíma és a jó internet miatt kényelmesen lehet itt eltölteni a hosszú órákat. Szerintem nagyon színvonalas a képzésünk is, és egy versenyképes diplomát fogunk kapni. Élvezzük, hogy gyakorlatias az oktatás.

További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *