Bezár

Hírarchívum

nemet_kep_nyito

Idegennyelvű jogi és szaktanácsadó képzések az SZTE-n

Idegennyelvű jogi és szaktanácsadó képzések az SZTE-n

2021. július 20.
1 perc

Angol és német nyelvű képzéseken, neves külhoni és magyar professzorok, mély elméleti és gyakorlati tapasztalattal rendelkező oktatók részvételével indít képzéseket a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar Összehasonlító Jogi és Jogelméleti Intézete. A jelentkezéseket augusztus 29-ig várják jogi vagy egyéb társadalomtudományok területén megszerzett diplomával.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Jelentősen javíthatja az elhelyezkedési lehetőségeket az idegennyelv-tudás, illetve a több egyetem által, közösen szervezett képzés során megszerzett képesítés. Ezekre a 2021/2022-es tanévtől több lehetősége is nyílik az érdeklődőknek az SZTE ÁJTK Összehasonlító Jogi és Jogelméleti Intézetében.


Augusztus 29-ig lehet jelentkezni, többek között a következő képzésekre:


Német jogi és német szakfordító szakjogász (LL.M) / szaktanácsadó képzés végén a résztvevők az Universität Potsdam és a Szegedi Tudományegyetem közös diplomáját vehetik át és lehetőségük nyílik a németországi továbbtanulásra is.


Nemzetközi és európai kereskedelmi és befektetési jogi szakjogász (LL.M) / szaktanácsadó képzés keretében két féléven keresztül órai oktatásban részesül a jelentkező. Az utolsó, harmadik félévben a szakdolgozat elkészítése és beadása történik meg.


Lehetőség nyílik angolszász jogi és angol jogi szakfordítói szakjogász (LL.M) / szaktanácsadó képzésben, illetve összehasonlító szellemi-tulajdonvédelmi szakjogász (LL.M) / szaktanácsadó képzésben való részvételre is.


További információk ezen a linken érhetők el.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek