Bezár

Hírarchívum

SZTE_Kerulj_kepbe_nyitokep-001

Újabb lendületet vesz az SZTE mozgásra buzdító kampánya, a „Kerülj Képbe!”

Újabb lendületet vesz az SZTE mozgásra buzdító kampánya, a „Kerülj Képbe!”

2021. február 24.
2 perc

Síelés, lovaglás, túrázás is szerepel azokon a fotókon, amiket több, mint egy hónapja, folyamatosan küldenek a Szegedi Tudományegyetem hallgatói a Sportirodának. A beküldött képekből, mozaikként felépítenek majd egy nagy, közös alkotást. Az „SZTE Mozdulj!” programhoz csatlakoztak profi sportolók is: a Naturtex-SZTE-SZEDEÁK férfi kosárlabdázói és a SZOTE női kézilabdázói!

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

„Örökíts meg te is egy pillanatot edzés közben! Töltsük meg képeken keresztül élettel és mozgással az egyetemet!” – szól az SZTE Sportközpont felhívása. Az eddig beérkezett fotóknak köszönhetően az alapok megvannak, a közösségépítés folytatásához viszont továbbra is várják a fotókat.


szedeak


Az új lendület részben a Szegedi Tudományegyetemen belülről érkezett. A programhoz hivatásos sportolók is csatlakoztak. A Naturtex - SZTE - SZEDEÁK kosarasainak és a SZOTE női kézilabdásainak példáját minden SZTE polgár követheti. Ehhez nem kell mást tennie, mint fotót készíteni magáról sportolás közben, majd a képet feltölteni a CooSpace „Egyetemi sport online! - Kerülj Képbe! 2021” színtérre. Egy héten maximum 3 db különböző kép feltöltésére van lehetőség. A szervezők azt kérik, akinek van lehetősége, az SZTE vagy a kar logójával ellátott pólóban vagy pulóverben készítsen magáról képet.


SZTE_Pompom_Kerulj_Kepbe_SZTE_Mozdulj__


A beküldött képekből mozaikként felépítik majd az SZTE Rektori épületének fotóját.

Az egészség és a fittség megőrzése mellett mást is nyerhetnek a résztvevők. A kampány végén, várhatóan áprilisban, a szervezők értékes nyereményeket sorsolnak ki. De nemcsak szerencsével, hanem leleményességgel is extra ajándékhoz lehet jutni. A három legjobb, legötletesebb kép beküldőjét külön díjazásban részesítik!


SZTE_Kerulj_kepbe_nyitokep


– Számtalan érdekes fényképet kaptunk már – mondta Szász Róbert az SZTE Sportiroda vezetője. - Egyéni érdekességeket, síelős, lovaglós, túrázós fotókat, de kaptunk versenysportolók által, edzésen készült képet is. Minden felvétel hasznos számunkra! A legfrissebb, hír, hogy a Cheerleader csapat is csatlakozott, de számítunk a nemzeti kajak-kenu válogatott szegedi egyetemistáira is – folytatta Szász Róbert, aki a közös kép sorsáról is információt adott. – Amint elkészült a közös kép, szeretnénk eljuttatni az egyetem vezetőségének, valamint minél több szintéren megosztani a jelenlegi és jövőbeli egyetemi hallgatóinkkal. Elsősorban azt hangsúlyozzuk a hallgatóknak, hogy a csatlakozással a jövőben is büszkék lehetnek az elkészült képen való részvételükre! A kép mindig emlékeztetheti a résztvevőket arra, hogy a járványügyi helyzet szülte nehézségek ellenére is van, illetve volt lehetőség a közösségi aktivitásra.


Bővebb tájékoztatás a CooSpace Online rendezvények színtéren, a Sportközpont Facebook oldalán, JGYPK TSTI és az EFOP 3.4.3. AP5 honlapján olvasható.


A felhívás ide kattintva elérhető.


Szervezők: SZTE Sportközpont,SZTE Sportiroda, SZTE JGYPK TSTI


SZTEinfo - Lévai Ferenc


Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek