Bezár

Hírarchívum

SZTE_SZGYTV_Pr_cikkhez_Richter

Richter Gedeon – Neked is pálya!

Richter Gedeon – Neked is pálya!

2021. december 15.
2 perc

Felmerült benned, hogy a tanulmányaid befejezése után egy stabil és vonzó munkahelyen kezdd a karrieredet? Kötelező szakmai gyakorlatodhoz keresel megfelelő helyet? Vagy éppen jól jönne egy gyakornoki pozíció, esetleg a szakdolgozatodhoz, a PhD dolgozatodhoz vagy a diplomamunkádhoz egy hozzáértő külső konzulens? A Richter Gedeon lehet a megoldás!

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
Magyar recept – Globális hatás

A budapesti központú Richter a hazai és nemzetközi gyógyszergyártás meghatározó vállalatcsoportja. Élenjáró kutatási és innovációs tevékenységgel és magas színvonalú készítményekkel segíti, hogy az emberek egészségesebb és teljesebb életet élhessenek szerte a világon. Mára a Richter Gedeon 1200 főt meghaladó kutató-fejlesztő bázissal a térség legjelentősebb gyógyszeripari kutatási központjává fejlődött.

A Richter név azonban nemcsak innovatív termékeket takar, hanem olyan munkahelyet is, ahol pályakezdőként is jó és érdemes dolgozni. Így számodra is sokféle lehetőséget kínál arra, hogy akár hallgatóként, akár friss diplomásként alakíthasd a gyógyszeripar jövőjét.


Milyen területeken dolgozhatsz a Richternél?

Elsősorban kutatási és gyógyszerfejlesztési, termelési, értékesítési, mérnöki, műszaki és informatikai szakterületen, ahol a tehetséges és elkötelezett fiatalként már az első naptól kezdve segítheted az emberek életminőségének javítását. A munkád nemcsak fontos és felelősségteljes, hanem változatos és kihívásokban gazdag. A legújabb technológiai kihívásokon dolgozhatsz, modern eszközöket használhatsz, és érdekes embereket ismerhetsz meg. A magas fokú innováció mellett a Richter kiemelt figyelmet fordít a fenntarthatóságra és környezettudatos szemléletre is.


SZTE_SZGYTV_Pr_cikkhez_Richter_2

Mi teszi a Richter kiemelkedő munkahellyé?

A Richternél minden szakterületen és pozícióban kiemelt érték az összefogás és a csapatmunka. Akár nemzetközi, akár szakterületek vagy munkatársak közötti együttműködésről van szó, szakmai kérdésekben vagy közös ötleteléseknél mindig számíthatsz a csapatra, a támogató közösségekre és a családias légkörre.

A folyamatos újítás és fejlődés a sikeres jövő zálogai – számodra is. Szakmai és személyes előrelépésedet minden területen képzési lehetőségek széles választékával segítik, átfogó juttatáscsomaggal pedig a munka-magánélet egyensúlyára is ügyelnek:

- Sport, aktív életmód

Fókuszban az aktív életmód! Ehhez Budapesten saját uszodával, Debrecenben és Dorogon pedig ingyenes uszodai és konditermi belépővel várunk, All You Can Move kártyával pedig rendkívül kedvezményes áron űzhetsz egyéb sportokat is.

- Cafeteria

Extra juttatásként a Richter évente változatos Cafeteria csomagot biztosít.

- Magánegészségügyi szolgáltatások

Ügyelnek az egészségedre is! A Richternél magánegészségügyi szolgáltatásokat is ingyenesen igénybe vehetsz.

- Üdülési lehetőségek

A Richter vállalati üdülőiben az ország legszebb tájain pihenhetsz: Balatonfüreden, Balatonlellén, Balatonszemesen, Miskolctapolcán és Ráckevén.

 

Érdekelnek a részletek? A Richter karrieroldalon minden fontos információt megtalálsz, és tájékozódhatsz az aktuális állásajánlatokról, valamint a jelentkezés feltételeiről és folyamatáról, és még alaposabban megismerheted a Richtert, mint munkáltatót.


A Richter Gedeon Nyrt. az SZTE Szent-Györgyi Tanulmányi verseny arany fokozatú együttműködő partnere.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek