Bezár

Hírarchívum

pexels-mong-mong-3351270

Kosárlabdadobó verseny az SZTE Sportközpontban

Kosárlabdadobó verseny az SZTE Sportközpontban

2020. október 05.
1 perc

Kosárlabdadobó versenyt rendez az SZTE Sportközpontja 2020. október 6-án. Az érdeklődők öt kategóriában nevezhetnek 2020. október 5-én 19 óráig.


Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az SZTE Sportközpont ismét versenyre invitálja a Szegedi Tudományegyetem hallgatóit. 2020. október 6-án kosárlabdadobó versenyt rendeznek a Sportközpont Hattyas utcai Labdás termében. A versenyre az SZTE aktív nappali tagozatos hallgatói jelentkezhetnek párokban vagy egyedül.


A kosárlabdadobó versenyre öt kategóriában nevezhetnek a sportos egyetemisták. A büntető dobó versenyben a büntető vonalról dobhatnak tízszer egymás után a versenyzők. A 3-pontos dobó versenynél a játékos a büntető vonal egy tetszőleges pontjáról dobhat egy percen keresztül. A „ziccer-tempó-büntető” dobó versenyben a versenyző a kategória nevében jelzett három dobó technikával dobhat tetszőleges helyszínekről egy percen keresztül. A 21 (vagy 33, maximum egy lepattanással) kategóriában a játéknak akkor van vége, ha az egyik játékos eléri a 21 pontot. A „szálka” versenyszámban a játékosoknak hét előre meghatározott pontról kell kosárra dobniuk.


A nevezés díjtalan, de a regisztrációhoz kötött, melyet Ördög Nóra Eszternek kell elküldeni a noraerobic@gmail.com címre 2020. október 5-én (hétfőn) 19 óráig.


További információ az SZTE Sportközpont honlapján és Facebook oldalán érhető el.


Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek