SZTE Info

felmeres_nyito

EZ RÓLAD SZÓL! - Milyennek látod az ideális munkahelyet?

A PwC Magyarország már negyedik éve méri fel játékos formában a hazai diákok, felsőoktatásban tanulók és munkavállalók preferenciáit, azt vizsgálva, hogy milyennek látják az ideális munkahelyet.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Ehhez a kezdeményezéshez csatlakozik most a Szegedi Tudományegyetem is. A felmérést már 60.000 ember töltötte ki és most számodra is nyitott a lehetőség, hogy elmondd: milyen számodra az ideális munkahely. Ez Rólad szól!


A felmérés gyorsan (10-15 perc), bármely eszközről kitölthető, melynek során többek között fizetés, karrier, személyes fejlődés, munka-magánélet egyensúly témákban mondhatod el: mi számodra a legfontosabb. A kitöltés végén személyre szabott, azonnali visszajelzést kapsz saját preferencia profilodról, és a számodra legfontosabb juttatásokról.

 

A kérdőívet itt érheted el.

 

Bár a részvétel önkéntes, ez egy remek lehetőség, hogy elmondd véleményed. A felmérés teljesen anonim, ezért bátran mondd el gondolsz!


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

esza_felso

SZTEmagazin

2020. október 20.

Nyito_1956._oktober_20._AudMax

„A szövetség célja az, hogy az egyetemekről és főiskolákról kikerülő ifjúság, ne közönyös tömeg, vagy megfélemlített réteg legyen, hanem a népért, a hazáért, a boldogabb jövőért harcoló bátor, lelkes sereg” – idézte a helyi napilap a szegedi MEFESZ 1956. október 20-i nagygyűlésén elhangzottakat. A szegedi egyetemisták és oktatóik 64 évvel ezelőtti napjait az SZTE Klebelsberg Könyvtár Contenta rendszeréből kiemelt visszaemlékezéssel és újságcikkel, valamint fotókkal és hangképekkel is fölidézhetjük.

SZTEtelevízió

2019. augusztus 07.

kiemelt_Berenyi_Antal

Berényi Antal, az SZTE Általános Orvostudományi Kar Élettani Intézet adjunktusa és kutatócsoportja azonosította azt az agyterületet, amely azoknak a ritmusoknak a keletkezéséért felelős, amelyek alvás közben a rövidtávú memóriából áttöltik az emléknyomokat a hosszú távú memóriába. A felfedezés segít annak a megértésében, miként tudunk emlékezni. Azt is felderítették, hogy a különböző epilepszia-típusok hogyan alakulnak ki az agyban. A kutatócsoport munkájáról dokumentumfilmben mesél az SZTE agykutatója.