Bezár

Hírarchívum

66 közgazdász hallgatót támogat a tavaszi szemeszterben az SZTE GTK

66 közgazdász hallgatót támogat a tavaszi szemeszterben az SZTE GTK

2020. március 02.
1 perc

A 16. ösztöndíjátadó ünnepséget rendezték meg a Gazdaságtudományi Kar főépületében 2020. február 28-án. A 2019/2020-as tanév második szemeszterében 66 tehetséges hallgató tanulmányait támogatják részleges vagy teljes tandíjmérsékléssel.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Gazdaságtudományi Karon a tehetséggondozás régóta az oktatás középpontjában áll, melyet a 2012-ben alapított saját ösztöndíjrendszer is alátámaszt. Kari- és vállalati ösztöndíjakra egyaránt pályázhatnak a leendő közgazdászok, mely azt jelenti, hogy a képzésük tandíját részben vagy teljes mértékben elengedi a kar egy vagy több félévre.


A pályázatokat bíráló bizottság a 2019/2020-as tanév tavaszi szemeszterében 66 kimagasló tanulmányi eredményt elért hallgató számára ítélt ösztöndíjat. Közülük hatan nemzetközi hallgatók, akik az angol nyelvű Business Administration and Management alapképzésen folytatják tanulmányaikat.


A február 28-i átadóünnepségen 46 immáron ösztöndíjas hallgató vehette át oklevelét Dr. Kovács Pétertől, az SZTE GTK dékánjától, Prof. Dr. Gellén Klárától, az SZTE oktatási rektorhelyettesétől, valamint a Contitech Rubber Industrial Kft. és a Coop Szeged Zrt. képviselőitől.

Az ösztöndíjprogram sikerét jól bizonyítja, hogy már több mint 30 partner vesz részt benne, melynek köszönhetően 1500-nál is több oklevelet vehettek át a hallgatók az évek során.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek