Bezár

Hírarchívum

veradas

Véradásra hívja az egyetemi hallgatókat az Országos Vérellátó Szolgálat

Véradásra hívja az egyetemi hallgatókat az Országos Vérellátó Szolgálat

2020. június 26.
1 perc

Az elmúlt időszak az egyetemi hallgatók számára is nagy változásokat hozott mind az oktatás, mind a hétköznapok terén. Az egyetemi bulik mellett egyéb egyetemi események is elmaradtak, így a számukra megszervezett véradások is. Az Országos Vérellátó Szolgálat arra kéri az egyetemi hallgatókat, hogy menjenek el vért adni, hiszen a vérkészítményekre ebben az időszakban is folyamatosan szükség van.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem Magyarországon elsőként érdemelte ki a „Véradásbarát Felsőoktatási Intézmény” elismerést, amely jól mutatja az egyetemi hallgatók elkötelezettségét a véradás támogatása mellett.


Az elmúlt időszakban elmaradt egyetemi véradások miatt az Országos Vérellátó Szolgálat és a Szegedi Tudományegyetem arra kéri az egyetemi hallgatókat, hogy a következő napokban, hetekben menjenek el vért adni, hiszen a vérkészítményekre ebben az időszakban is folyamatosan szüksége van az egészségügyi intézményeknek, a vér pedig csak véradással pótolható.

 

A legközelebbi véradási lehetőségekről ezen a linken tájékozódhatnak. A véradáshoz személyi igazolvány, lakcím- és TAJ-kártya szükséges!
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek