Bezár

Hírarchívum

roadshow_nyito

Mintegy tízezer diákot ért el az SZTE hazai beiskolázási roadshowjával

Mintegy tízezer diákot ért el az SZTE hazai beiskolázási roadshowjával

2020. január 08.
2 perc

Kihelyezett nyílt napokkal, felvételi tájékoztató előadásokkal és központi nyílt napokkal várja a Szegedi Tudományegyetem a hazai középiskolák diákjait 2020. február elejéig. Tavaly év végéig már közel tízezer diákhoz értek el az SZTE NKI Közkapcsolati Iroda által a szegedi egyetem képzései és szolgáltatásai.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Egész Magyarországot bejárta a Szegedi Tudományegyetem Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság Közkapcsolati Iroda 2019/2020-as beiskolázási roadshowja. Így például Bajára, Kiskunfélegyházára, Békéscsabára, Hódmezővásárhelyre, Orosházára, de ezen kívül Ceglédre, Szekszárdra, Tiszakécskére és Szolnokra is szerveztek kihelyezett nyílt napokat. A továbbtanulás előtt állók ezeken a napokon saját középiskolájukban ismerkedhettek meg a szegedi egyetem karaival és képzési kínálatával, tájékoztatást kaptak a hallgatói szolgáltatásokról, ösztöndíj-lehetőségekről, és választ kaptak a felvételivel kapcsolatos minden kérdésükre. Ezen kívül mindent megtudhattak a középiskolásoknak szóló SZTE START programról és az SZTE Junior Akadémia nyújtotta lehetőségekről is.


roadshow


A beiskolázási roadshow fontos állomásai a nyílt napokon kívül a pályaválasztási napok illetve kiállítások is. Közel 1500 diák találkozhatott így az SZTE standjával és képviselőivel, többek között Miskolcon, Pécsen, Dunaújvároson, Szombathelyen és Nyíregyházán.


roadshow2


A beiskolázási kampánynak pedig még nincs vége! Legközelebb az Educatio oktatási szakkiállításon, 2020. január 9-11. között várja az SZTE összes kara és központi standja a felvételi előtt álló diákokat. A továbbtanulás előtt állókat 2020. február 8-án nyílt nappal is segíti a Szegedi Tudományegyetem. Szombaton 9 és 14 óra között, az egyetem Dugonics téri központi épületében minden kar képviselői várják a leendő középiskolásokat és szüleiket, hogy a felvételivel és a képzésekkel kapcsolatos kérdésekre választ adjanak. A központi nyílt nap mellett az egyetem egyes karai is várják saját nyílt napjaikon az érdeklődőket, melyekről a kari honlapokon lehet tájékozódni.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek