SZTE Info

Kiemelet_AM_uj_honlap

Közösséget épít SZTE Alma Mater új honlapja, a www.uniszegedalumni.com

„Üdvözöl a Szeged Alumni” – köszönti a látogatót az SZTE Alma Mater megújult honlapja. Érdemes csatlakozni, mert számos új lehetőség várja a regisztrált tagokat. A regisztrációra biztató magyar és angol nyelvű ismertetőből is kiderül: a www.uniszegedalumni.com oldal közösséggé szervezi a szegedi felsőoktatási intézmények egykori és az SZTE mai hallgatóit, dolgozóit.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

„Tegyél szert új kapcsolatokra a Szegedi Tudományegyetem globális közösségén keresztül!” – olvasható az ajánlat a www.uniszegedalumni.com oldalon. Hogyan? Regisztrálj / regisztráljon, így kapcsolódj / kapcsolódjon a Szegedi Tudományegyetem alumni mozgalmát összefogó honlaphoz. Mert az átmeneti időszakban (2020 tavaszán) párhuzamosan fut az SZTE Alma Mater régebbi és új honlapja, de a közösségi funkciók, a friss információk csak a 2020 áprilisától aktív új oldalon érhetőek el.

 

Milyen újdonságokat kínál a www.uniszegedalumni.com honlap? Felhasználóbarát a felületet, új közösségi funkciókat – többek között „demokratikusabb” csoportrendszert – ajánl a regisztrált tagoknak a www.uniszegedalumni.com. Az e magyar és angol nyelvű honlapon kínált szolgáltatások és lehetőségek tárháza szinte végtelen.


Our_new_website_is_now_Live

 

„Építsd a karriered, szerezz üzleti kapcsolatokat! Csatlakozz most! – javasolják az SZTE alumnusai. Mert a korábbinál több és folyamatosan frissülő álláslehetőséget is kínál az SZTE Alma Mater új honlapja. Például? Egyszerűben egymásra találhat a mentor és a mentorált.

 

A SZTE Alma Mater saját galériái mellett a felhasználók is megoszthatják saját fényképeiket az új honlapon, legyenek azok akár évfolyamtalálkozón készült fotók, nosztalgiaképek, vagy diplomaosztós fényképek.

 

Hogyan járulhatnak hozzá „a Szegedi Tudományegyetem globális közösségének” szélesítéséhez a regisztrált tagok? Azzal – többek között –, hogy az új oldalon eseményeket népszerűsítenek. Itt ugyanis nagy az esély eljuttatni az infót az egyes célcsoportokhoz.

 

A honlaphoz csatlakozót hírfolyam, névjegyzék, fotótár, egy tucatnál több csoport várja, lehetőséget kap arra, hogy bekapcsolódjon a Szegedi Tudományegyetemen oly sikeres mentorálási folyamatába.

 

Az SZTE Alma Mater új honlapja így építi „a Szegedi Tudományegyetem globális közösségét”, erősíti a közösségi összetartozás érzését. Ezért ajánlható a szegedi felsőoktatási intézmények egykori, illetve az SZTE mai hallgatói, oktatói, dolgozói számára is: „Csatlakozz!” Csatlakozzon!

 

Felhivas_Megjelent_AM_honlap


A regisztrációban segít a magyar és az angol nyelvű ismertető a www.uniszegedalumni.com honlapról. A belépőt üdvözli „a Szeged Alumni”.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

esza_felso

SZTEmagazin

2021. április 19.

Nyito_NE_Janaky

A Nature Energy című rangos tudományos folyóiratban publikált az SZTE hat kutatója. A csoportot vezető Janáky Csaba, az SZTE Kémiai Intézete Fizikai Kémiai és Anyagtudományi Tanszékének egyetemi docense 2021-ben elnyerte a Magyar Érdemrend lovagkeresztje polgári tagozata kitüntetést. A kutatót a kétféle elismerés előzményéről és hatásáról kérdeztük.

SZTEtelevízió

2019. augusztus 07.

kiemelt_Berenyi_Antal

Berényi Antal, az SZTE Általános Orvostudományi Kar Élettani Intézet adjunktusa és kutatócsoportja azonosította azt az agyterületet, amely azoknak a ritmusoknak a keletkezéséért felelős, amelyek alvás közben a rövidtávú memóriából áttöltik az emléknyomokat a hosszú távú memóriába. A felfedezés segít annak a megértésében, miként tudunk emlékezni. Azt is felderítették, hogy a különböző epilepszia-típusok hogyan alakulnak ki az agyban. A kutatócsoport munkájáról dokumentumfilmben mesél az SZTE agykutatója.