Bezár

Hírarchívum

Bepillanthatunk a távközlés jövőjébe

Bepillanthatunk a távközlés jövőjébe

2015. október 07.
2 perc

Az innovációs szektor legfontosabb vállalataival, szereplőivel és döntéshozóival minden érdeklődő egyetemista megismerkedhet. Sőt: a hazai startup sikersztorikba is bepillanthat, aki regisztrál, majd részt vesz 2015. október 15-én Budapesten az ITU Telecom World 2015 kiállításon.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az International Telecommunication Union (ITU), az ENSZ legfontosabb infokommunikációs területen működő globális intézménye, idén Budapesten rendezi meg a szektor egyik legnagyobb nemzetközi szakmai kiállítását és konferenciáját, az ITU Telecom World 2015-öt.

 

Az ITU és a hazai szervezők jóvoltából különleges lehetőség nyílik az új generáció előtt. 2015. október 15-én a „Next Generation Day” című nyílt nap keretében a magyar egyetemisták, fiatal vállalkozók és fiatal IT szakemberek térítésmentesen tekinthetik meg a kiállítást, megismerkedhetnek a legújabb IT/IKT trendekkel, hazai és külföldi sikersztorikkal és lehetőségük nyílik a kapcsolatépítésre is. Emellett a szervezők érdekes előadásokkal, interaktív programokkal is készülnek.

 

Az esemény részletes programja és a kötelező regisztráció feltételei az alábbi oldalon érhetők el.


A MÁV-START Zrt. ingyenes vasúti közlekedést biztosít az ITU Telecom World 15-re érkező vidéki egyetemisták számára. Az ingyenes utazáshoz jegyváltás nem szükséges, igazolásul a diákigazolvány mellett a regisztrációt követően az egyetemisták részére e-mail-ben továbbított, egyedi kóddal ellátott regisztrációs visszaigazolás szolgál, a visszaúthoz pedig az e-mail-es visszaigazolás mellett a „Next Generation Day”-en kapott névre szóló belépőkártya használható fel.

 

„Gyere el Te is a Hungexpora!” – szól a „Next Generation Day” elnevezésű nyílt napra a felhívás.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek