Bezár

Hírarchívum

Rákos megbetegedésekről, tünetekről, terápiáról az Aranyklinikán

Rákos megbetegedésekről, tünetekről, terápiáról az Aranyklinikán

2014. november 21.
1 perc

Egészségmegőrzés a családban címmel folytatja ingyenes előadás-sorozatát a szegedi Aranyklinika. 2014. november 26-án este a rákos megbetegedésekről, a tünetekről és a lehetséges terápiás módszerekről lesz szó, a vendég Valicsek Erzsébet onkológus.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az Aranyklinika őszi Egészségmegőrzés a családban című ingyenes előadás-sorozatának következő időpontja 2014. november 26. Az Aranyklinika vendége ezúttal Valicsek Erzsébet egyetemi tanársegéd, onkológus, akivel arról beszélgetnek, melyek a rákos megbetegedések tünetei, milyen szűrővizsgálatokon tanácsos részt venni, és milyen terápiás módszerek alkalmazhatók az egyes megbetegedéseknél.

A programsorozat háziasszonya Nyemcsok Éva Eső újságíró, az SZTE Média Centrum munkatársa. Az előadásokon való részvétel ingyenes, minden alkalom 18 órakor kezdődik, helyszíne az Aranyklinika: Szeged, Arany János utca 14.

Decemberben is lesz vendége az Aranyklinikának: 2014. december 10-én, szerdán este 6 órától Várkonyi Ágnes professzorral, csecsemő- és gyermekgyógyász, gasztroenterológus, gyermek gyermek gasztroenterológus szakorvossal beszélgetnek az emésztőrendszeri megbetegedésekről.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek