Bezár

Hírarchívum

Önkénteseket vár a Szegedi Nemzeti Színház

Önkénteseket vár a Szegedi Nemzeti Színház

2014. február 03.
2 perc

A Szegedi Nemzeti Színház és a Csongrád Megyei Önkéntes Centrum színházi önkénteseket keres, akik három területen tevékenykedhetnek.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A látogató csoportokat vezetők a szegedi színház épületében vezethetik körbe az érdeklődőket, művészettörténeti, építészeti és színháztörténeti tájékoztatót tartva nekik. Ide azok jelentkezését várják, akik érdeklődnek a színház kulisszatitkai iránt, és szeretnék ezeket másokkal is megosztani.

Önkéntesek jelentkezhetnek abba a csoportba is, amely felmérésekben, kérdőívek kitöltetésében nyújt segítséget a teátrumnak. Ide azokat várják főleg, akik szeretik a színházi előadásokat, és szívesen beszélgetnek róluk a szünetekben és az előadások végén.

Nézőtoborzásra szintén várják a jelentkezéseket, ennek a csapatnak a feladata a színház ismertségének fejlesztése, előadásainak népszerűsítése internetes megoldásokkal. Ebben az esetben az önkénteseknek rendelkezniük kell internetes hozzáféréssel, és jártasaknak kell lenniük a közösségi oldalak világában.

A jelentkezők egy másik feladata, hogy csoportokat szervezhetnek, toborozhatnak színházi előadásokra. E területen elsősorban azokra számítanak, akik szeretnék barátaikat, ismerőseiket, családtagjaikat színházlátogatóvá tenni, és nyitottak együttműködni a színházzal abban, hogy újabb nézői rétegek jelenjenek meg a színházi előadásokon.

Az önkéntesek jelentkezését fényképes önéletrajzzal várják az info@talentumonkentes.hu címre, a jelentkezés határideje lehetséges 2014. február 17.

Az összes területre kiválasztott önkéntesek 2014. február 24-én közös felkészítésen vesznek részt, majd szerződéskötés után kezdhetik meg tevékenységüket.

További információk a www.talentumonkentes.hu weboldalon vagy a 20/464-3989-es telefonszámon.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek