Bezár

Hírarchívum

Nemzetközi konferencia az SZTE-n az élethosszig tartó tanulásról

Nemzetközi konferencia az SZTE-n az élethosszig tartó tanulásról

2013. október 14.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kara Felnőttképzési és Szakképzési Nemzetközi Tudományos Konferenciát rendez október 17. és 19. között.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A konferenciára az Európai Unió támogatásával, a „Dél-alföldi Felnőttképzési – Szakképzési Tudástár és Tanácsadó Központ létrehozása” című TÁMOP-2.2.4-11/1 pályázat keretében kerül sor október 17–19. között, az esemény helyszíne a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar főépülete és a Szent-Györgyi Albert Agóra.

 

A nemzetközi tudományos konferencia célja a felnőttképzés és szakképzés helyzetének nemzetközi szintű tudományos értékelése, a várható fejlődési irányok meghatározása, a területen elérni kívánt célok, az alkalmazott módszerek, valamint az eddig elért eredmények összegzése. A rendezvény lehetőséget biztosít a jelentkező kutatók, oktatók, szakemberek számára, hogy a hazai és szomszédos országok esetében a szakképzés és felnőttképzés területén elért eredményeket értékeljék, és azokat elhelyezzék az EU oktatáspolitikai célrendszerében.

 

Az eseményen több mint száz résztvevő, kilenc külföldi és nyolc magyarországi intézmény képviselteti magát, előad többek közt Ewa Waniek-Klimczak, a Lodzi Egyetem (Lengyelország) dékánhelyettese, Daniel Madec, az IUT Quimper (Franciaország) munkatársa, Loboda Zoltán, az Oktatási Hivatal Nemzetközi Osztályának osztályvezetője és Farkas Éva felnőttképzési szakértő, a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Felnőttképzési Intézetének egyetemi docense.

 

A részletes programot itt böngészgetheti!

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek