Bezár

Hírarchívum

Diákkedvezmények az újonnan nyíló Subway étteremben

Diákkedvezmények az újonnan nyíló Subway étteremben

2013. december 13.
1 perc

A mára a világ legnagyobb gyorsétterem hálózatává vált Subway Szegeden is megnyitja éttermét. A hálózat annak érdekében, hogy még nagyobb vendégkört tudhasson magáénak, különböző kedvezményeket biztosít majd az egyetemistáknak is.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

subwayA Kárász utcán nyíló Subway étterem a sub-ok árából 10%-os, egyetemistáknak szóló kedvezmény bevezetését tervezi – tudtuk meg Sampers Katalintól, a Subway Franchise hazai képviselőjétől. Hozzátette, hogy a jövőben egy kedvezményes menürendszer kialakítását is tervezik majd, aminek előnyeit szintén az egyetemi hallgatók élvezhetik.

A 2013. december 13-i sajtótájékoztató után a hallgatókat is megkérdeztük, mit gondolnak az étteremről. – Örülök, hogy pont a sétálóutcán nyitnak éttermet, mert minden nap itt járok el. Azért szeretek náluk enni, mert más gyorséttermekkel ellentétben a szemem előtt készítik el a szendvicsemet, és tetszésem szerint választhatom ki, hogy milyen zöldségeket és öntetet kérek bele. Biztosan sokszor fogok itt enni, főleg, hogy kedvezményt is kaphatok – mondta egy bölcsész szakos diák.

Egy orvostanhallgató lány így nyilatkozott: – Ha Pesten járok mindig a Subway-ben eszem, örülök, hogy Szegeden is nyitnak éttermet. Nemcsak azért szeretem őket, mert friss és alacsony zsírtartalmú szendvicseket csinálnak, hanem mert üzleteik fiatalos, barátságos hangulatú berendezésűek. Remélem, a szegedi is ilyen lesz.

Az étterem várhatóan december 14-én nyit majd, a kedvezményeket pedig januártól élvezhetik a hallgatók.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek