Bezár

Hírarchívum

Vereséggel zártak futsalosaink

Vereséggel zártak futsalosaink

2008. május 13.
2 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
Zsinórban negyedik vereségét szenvedte el az NB II-es futsalbajnokságban az Universitas Szeged. Az egyetemisták Debrecenben búcsúztak a 2007/2008-as szezontól.
Furcsa pontvadászatot hagyott maga mögött Horváth Levente együttese. Ősszel tizenkét mérkőzésen két győzelem, egy döntetlen és kilenc vereség volt a gárda mérlege, mely így féltávnál 7 ponttal az utolsó előtti, 12. helyen szerénykedett. Tavasszal azonban szenzációs rajtot vettek Szabó Zoltánék: az első nyolc játéknapon hétszer győztek, s csupán egy alkalommal maradtak alul, így 28 ponttal feljöttek a 8. pozícióba, s úgy tűnt: a végére még az 5-6. helyre is odaérhetnek.
Nos, nem így lett, mert a keret az utolsó hetekre különböző okokból sajnos némiképp megfogyatkozott. Négyből négyet veszített az Universitas – a május 12-én megtartott 26. fordulóban a DEAC múlta felül rendkívül simán egyetemünk együttesét , s végül a 9. helyen zárt a tizenhárom csapatos tabellán. A végső mérleg: kilenc győzelem, egy döntetlen, tizennégy vereség, 113-161-es gólkülönbség.
 
A futsal NB II 26. fordulójában:
DEAC Universitas Szeged 7-0 (2-0).
Universitas Szeged: Fábián Herczeg, Laudisz, Szabó Z., Kalános. Csere: Fülöp, Szűcs. Edző: Albert Miklós, Horváth Levente.
Horváth Levente: „Keserű szájízzel búcsúztunk a bajnokságtól, az utolsó fordulókra szétesett a csapat. Bizonytalan a jövőnk, remélem, sikerül úrrá lenni a nehézségeinken.”
P. M. L.
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek