SZTE Info

Challenges for Analysis of the Economy, the Businesses, and Social Progress

International Scientific Conference

Challenges for Analysis of the Economy, the Businesses, and Social Progress

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Megjelent a 2009 novemberében a GTK és a KSH által közösen, nagy sikerrel megrendezett Challenges for Analysis of the Economy, the Businesses, and Social Progress lektorált kiadványa. Az 1385 oldalas kiadványban a konferencia 190 előadásából 87 anyag lett megjelentetve. Az anyag e-book formájában a http://www.e-doc.hu/conferences/statconf2009 oldalon található meg. A nagy méret miatt az anyagok online olvashatóak, illetve külön-külön letölthetőek pdf formátumban is.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

esza_felso

SZTEmagazin

2020. január 27.

Kiemelt_Zolnay_Kriszta

Szeged és London között ingázik: a Richter igazgatósági tagja, multinacionális gyógyszercégeket képviselt a nemzetközi porondon, most a pénz és az egészségügy metszéspontján végez szakértői munkát a Tisza-parti város Kígyó Patikája tulajdonosaként is ismert dr. Zolnay Kriszta. Az SZTE Gyógyszerésztudományi Karán végzett szakemberrel életútjáról beszélgetve megtudtuk, időnként miért kérdezi önmagától: „Ez tényleg velem történt meg?”

SZTEtelevízió

2019. augusztus 07.

kiemelt_Berenyi_Antal

Berényi Antal, az SZTE Általános Orvostudományi Kar Élettani Intézet adjunktusa és kutatócsoportja azonosította azt az agyterületet, amely azoknak a ritmusoknak a keletkezéséért felelős, amelyek alvás közben a rövidtávú memóriából áttöltik az emléknyomokat a hosszú távú memóriába. A felfedezés segít annak a megértésében, miként tudunk emlékezni. Azt is felderítették, hogy a különböző epilepszia-típusok hogyan alakulnak ki az agyban. A kutatócsoport munkájáról dokumentumfilmben mesél az SZTE agykutatója.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *