SZTE Info

SZTETIK_facebook

Beszélj Zöldségeket! - Föld Napja játék!

Az SZTE TIK Föld Napja rendezvénysorozat interaktív játéka a József Attila Tanulmányi és Információs Központ Facebook oldalán.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Feladat


facebook-ikon1. Lájkold az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központot (ha még nem tetted volna).

2. Vegyél részt az SZTE TIK Föld Napja hivatalos Facebook eseményén!

3. Írj egy frappáns „Zöld mondást” az esemény üzenőfalára.

4. Végül pedig oszd meg barátaiddal és várd a lájkokat!Cél, hogy az "zöldséged" a legtöbb lájkot kapja itt az eseményen! Az első három helyezett különleges ajándékokkal lesz gazdagabb!


1. hely: 10 alkalmas tenisz bérlet.

2. hely: 3db 2 fő részére szóló 1 alkalmas JATE Klub belépő.

3. hely: SZTE Ajándékbolt utalvány 3000 Ft értékben.Eredményhirdetés és nyereményátvétel 2011.04.20-án a helyszínen.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

esza_felso

SZTEmagazin

2020. augusztus 31.

Desktop8-001

Jászay Tamás életében meghatározó szerepe van a színháznak. A 30. THEALTER-en művészeti tanácsadóként segítette a fesztivált, emellett a blog jr. szerkesztője és a fesztivál szakmai beszélgetéseinek egyik moderátora. A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Összehasonlító Irodalomtudományi Tanszék adjunktusát kérdeztük a színházhoz fűződő viszonyáról és a kritikaírásról is.

SZTEtelevízió

2019. augusztus 07.

kiemelt_Berenyi_Antal

Berényi Antal, az SZTE Általános Orvostudományi Kar Élettani Intézet adjunktusa és kutatócsoportja azonosította azt az agyterületet, amely azoknak a ritmusoknak a keletkezéséért felelős, amelyek alvás közben a rövidtávú memóriából áttöltik az emléknyomokat a hosszú távú memóriába. A felfedezés segít annak a megértésében, miként tudunk emlékezni. Azt is felderítették, hogy a különböző epilepszia-típusok hogyan alakulnak ki az agyban. A kutatócsoport munkájáról dokumentumfilmben mesél az SZTE agykutatója.