Bezár

Hírarchívum

Túl erős volt a Debrecen

Túl erős volt a Debrecen

2008. szeptember 15.
2 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
A Debreceni Egyetem KE II. vendégeként lépett pályára az SZTE-Szedeák együttese a férfi kosárlabda NB I/B Keleti csoportjának 1. fordulójában szeptember 13-án. Sajnos a bemutatkozás nem sikerült a legjobban, hiszen a házigazdák magabiztosan verték a szegedieket.
 
Nyilas István gárdája tavaly újoncként a 13. helyen végzett a B csoportban, idén szeretnének a legjobb tízbe kerülni, ehhez arra van szükség, hogy a 12 csapatos Keleti csoport küzdelmeit az első öt között zárják.
Nos, a rajt nem sikerült a legjobban, de a fiúk mentségére szóljon, hogy az elmúlt hetekben sérülések és betegségek tizedelték a társaságot (az egyik kulcsember, Nagy András hátizomfájdalmai miatt el sem tudott utazni a többiekkel), illetve a Debrecen A csoportos játékosok egész sorát vonultatta föl. Ettől függetlenül a meccs első szakaszában jól tartotta magát a szegedi egyetemi alakulat, a második félidőre azonban elfáradtak Simándiék.
Az SZTE-Szedeák a 2. fordulóban hazai közönség előtt is bemutatkozik: szeptember 21-én (vasárnap) 18 órakor a Salgótarján ellen lép pályára az újszegedi sportcsarnokban.
 
Az NB I/B Keleti csoport 1. fordulójában:
 
DEKE II. SZTE-Szedeák 85-49 (19-17, 18-7, 27-8, 21-17)
 
SZTE-Szedeák: Rezák 11, Simándi 7, Fülöp, Kovács A. 7/3, Trényi 13. Csere:Magyar 3, Varga M., Blahó 2, Mészáros, Varga D. 1, Széll 5/3, Szabad. Edző: Nyilas István.
 
P. M. L.
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek